Nu solliciteren

BBL-leerbaan Storingsmonteur

Functie Leerbaan storingsmonteur
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Alphen aan den Rijn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Oktober/November 2022
Stageduur 24 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Volg jij een opleiding Werktuigbouwkunde, Monteur Elektronische installaties, Monteur werktuigkundige installaties of een andere Technische opleiding? En wil jij als BBL-er alle kneepjes van het vak leren in ons onwijs grote en deels gerobotiseerde Distributiecentrum in Alphen aan den Rijn? Dan is dit je kans!

Werkzaamheden

Jouw dag? Die is oprecht nooit hetzelfde. Werken op grote hoogtes en in nauwe ruimtes, daar draai jij je hand niet voor om. Jij bent namelijk één van onze helden. Of je nu werkt onder tijdsdruk om die storing te verhelpen of een ander probleem tegen komt, met je gezonde dosis humor en gezond verstand pak je samen met je begeleider alle situaties soepel en veilig op. Werk je al een tijdje bij ons, dan krijg je steeds meer zelfstandigheid en wie weet kun je na je studie ook wel bij ons blijven. De mogelijkheden liggen hier echt voor het oprapen als je laat zien wat je kunt!

Tja als de machines niet werken, dan is er paniek. Alles draait om veiligheid en snelheid in ons DC. Daarom ben je elke dag samen met je begeleider op pad in het distributiecentrum om de technische installaties draaiende te houden. Van de geautomatiseerde kranenmagazijn tot het oplossen van storingen bij bijvoorbeeld transport installaties, onze collega’s  weten je bij storingen te vinden.

Je afdeling

Afdeling Algemene Dienst bestaat uit onze technische dienst, interne dienst en de troubleshooters. Samen zijn we met een team verantwoordelijk voor het in goede staat houden van de logistieke systemen in ons distributiecentrum.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Naast een prima salaris bieden wij diverse interne trainingen om te zorgen dat je je werk optimaal kunt uitvoeren. Daarnaast bieden we je de verplichte NEN-trainingen en veiligheidstrainingen. Dus heb je net wat minder ervaring met techniek of veiligheid? Ook jij mag reageren! Door de ervaring die je opdoet ontwikkel je je al snel tot een betrouwbare teamspeler en vinden we al snel dat je meer kunt doen. Mede door de trainingen kun je je opwerken tot onderhoudsmonteur, waarin je echt een baas wordt op het gebied van techniek.

Technische Unie B.V.

Bij Technische Unie, de grootste technische groothandel van Nederland, én Top Employer, staat jouw ontwikkeling centraal. Samen met 2.000 collega’s vorm jij het hart van ons bedrijf. Of je nou thuis werkt of op locatie, iedereen staat altijd met elkaar in verbinding. Nog voordat je bij ons begint start je met een digitaal inwerkprogramma waardoor je Technische Unie snel leert kennen. Eenmaal ingewerkt krijg je veel vrijheid en zelfstandigheid om je werk uit te voeren. We willen dat jij met plezier en fit aan het werk kan gaan. Met veilige werkplekken en goede arbeidsvoorwaarden helpen we je om gezond en vitaal te blijven. Professioneel, gedreven, leergierig, gezellig, sociaal en open, dat is de sfeer bij Technische Unie. We werken hard, vinden gelijke kansen voor iedereen belangrijk en hebben zeker ook humor.

Een stage of opdracht bij Technische Unie betekend dat je echt een toegevoegde waarde kunt leveren en waarbij je ruimte krijgt om mee te denken. Als het van beide kanten klikt kijken we altijd of er een mogelijkheid is om te blijven, want talent houden wij graag binnen bij Technische Unie. Uiteraard krijg je stagevergoeding, een moderne werkomgeving, gratis vers fruit en niet onbelangrijk een leuk stel collega’s. Daarnaast is dit een mooie kans voor een kijkje in de keuken bij Technische Unie, zoals een rondleiding in ons distributiecentrum en het inspiratiecentrum Duurzaamheid.

Wil je zelf ervaren hoe het is om bij de marktleider te horen? Wil je goede begeleiding, mee met de introductiedag en er helemaal bijhoren? Informeer dan naar jouw stage mogelijkheden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022