Nu solliciteren

Stage Creative Content Creation

Functie Intern video content engineer
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Kerkrade
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Er is geen stagevergoeding beschikbaar
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij die gedreven stagiair met een uitstekend gevoel voor audiovisuele vormgeving en weet je de juiste beelden op de gevoelige (digitale) plaat te leggen? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Per direct zijn wij opzoek naar een stagiair creative content creation voor dit bedrijf. In jouw stage zal jij meewerken in hetgeen dat er digitaal en analoog de deur uitgaat. Je bent verantwoordelijk om de ideeën die je samen met afdeling ontwikkeling, marketing en sales bedenkt uit te werken tot eindproducten die de spreekwoordelijke nagel op de kop slaan en aansluit op de leefwereld van de beoogde doelgroep. Naast je creatieve geest ben je ook goed in het managen van deadlines en heb je een proactieve houding.

Werkzaamheden

Werkzaamheden:

Gewenste profiel

Wat wij van jou vragen:

Wat bieden wij

Wat bieden we je?

We bieden je een eigen plek in een dynamisch en jong bedrijf waarin jij zult werken aan de implementatie van zeer uitdagende zorg producten en concepten. Door te werken in een klein team zal je op veel vlakken betrokken zijn bij keuzes die te maken hebben met klantenrelaties, educatie en productontwikkeling. Je wordt uitgedaagd om initiatief te nemen en je ervaringen uit de markt te vertalen naar product en service optimalisaties.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022