Nu solliciteren

Marketing Stage

Functie Stagair
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Doorn
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij als Communicatie of Marketing op zoek naar een leuke, diverse en veelzijdige stage, waarin je ook eigen verantwoordelijkheden krijgt en geen dag saai is? Zoek dan niet verder, want je bent van harte welkom bij ons in het Marketing team!

Werkzaamheden

Als stagiair op de marketingafdeling werk je samen met je marketing collega’s aan het verder in de markt zetten van dit bedrijf. Denk daarbij aan de volgende onderdelen:

Gewenste profiel

Heb jij een ondernemende instelling en krijg jij energie van het behalen van successen? Dan pas jij goed bij dit bedrijf. Wij houden van mensen die niet bang zijn om uit te proberen en die dat doen tot het goed gaat. Wij moedigen je aan je mening te geven en hechten hier ook waarde aan. En dat allemaal in een open en toegankelijke omgeving waar je kan groeien zoals jij dat wilt.

Wat bieden wij

Je krijgt de kans om in de keuken te kijken van een gemotiveerd, groeiend bedrijf. Binnen het bedrijf motiveren en stimuleren collega’s elkaar en doe je het echt samen, dit alles binnen een omgeving waarin iedereen plezier heeft in het werk. Zo is er ruimte voor een potje tafeltennissen of een rondje wandelen. En op vrijdag middag genieten we van het foute uur.

\

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022