Nu solliciteren

Veelzijdige BBL functie binnen internationaal, innovatief bedrijf

Functie Expeditie medewerker BBL
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie De Kwakel
Uren per week 28 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 24 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Mooi passend salaris
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Gedurende de dag ben je voornamelijk bezig met het verzendklaar maken van orders, verzamel je kiemmonsters voor het lab en draag je zorg voor een gedeelte van het voorraadbeheer.

Werkzaamheden

Na een korte dag vergadering van jullie afdeling, ga je naar je werkplek. Je overlegt samen met jou directe collega hoe de werkzaamheden worden ingedeeld. Gedurende de dag ben je voornamelijk bezig met het verzendklaar maken van orders. Ook verzamel je kiemmonsters voor het laboratorium en draag je zorg voor een gedeelte van het voorraadbeheer. Je onderhoudt de voorraden en verhuist zaadpartijen wanneer nodig. Naast deze taken kun je ook worden ingezet op de verpakkingsafdeling om zaden fysiek in te pakken aan de hand van verpakkingsopdrachten. Gedurende het proces heb je contact met de opdrachtgevers om de handelingen af te stemmen.

Gewenste profiel

Als BBL’er treed je vier dagen per week bij Takii in dienst. Eén dag per week ga je naar school. Je krijgt goede begeleiding van je praktijkbegeleider. Wij verwachten dat jij MBO werk- en denkniveau hebt en opdrachten kunt uitvoeren volgens vastgestelde voorschriften. Je werkt dan ook zeer accuraat en nauwkeurig. Verder ben je een echte teamspeler, leergierig en ontwikkelingsgericht. Jij wilt het beste in jezelf naar boven halen! Tot slot kun je goed met computers en logistieke systemen overweg.

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een ambitieus en innovatief bedrijf werkzaam in de veredeling van zaden. Onder het motto “creating tomorrow today” zien we het als onze missie om door het veredelen van unieke groente- en bloemrassen levens van mensen te verrijken.

Als werkgever heeft Takii een bijzondere reputatie. Wij bieden je erg goede arbeidsvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld een actief vitaliteitsbeleid dat er op uit is om jouw gezondheid te bevorderen. Naast een uitstekend salaris deel je bij dit bedrijf ook in de winst. Takii wil uiteraard graag het maximale uit jouw talenten halen. Dus dat betekent genoeg mogelijkheden voor jou om in het bedrijf door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Groeien gaat hand in hand met initiatief nemen. Bij Takii vinden wij eigen initiatief belangrijk omdat Takii een wendbare en klantgerichte onderneming wil zijn. Onze mensen zijn daarnaast echte teamspelers voor wie kwaliteit, respect en betrouwbaarheid vanzelfsprekend zijn.

Takii is van oorsprong een Japans familiebedrijf met een rijke traditie. Met onafhankelijke vestigingen in de hele wereld is Takii tegelijk in alle culturen thuis. Ook in die van jou!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022