Nu solliciteren

Marketing stagiair gezocht bij een groei-bedrijf in Amsterdam

Functie Marketing Stagiaire
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Op basis van 40 uur
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een groothandel in (unieke) tweewieleraccessoires. Wij leveren en fabriceren aparte accessoires en onderdelen aan de fietsenbranche in Nederland, België en daarbuiten. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat snel groeit. Bij de dit bedrijf heb je als stagiair veel mogelijkheden en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn ervaren in het begeleiden van stagiaires. Om onze buitenlandse expansie honger te stillen zijn we op zoek naar een commerciële stagiair welke de markten in kaart brengt. En samen met ons een tailormade strategie kiest om de markt te gaan bedienen. Dat kan bijvoorbeeld via een grote (r)e-tailer of via een distributeur. Beide marktbenaderingen hebben - uiteraard - een andere benadering nodig. Je kan hiermee echt een impact te hebben voor onze groei in de komende jaren.

Er is sprake van een grote mate van zelfstandigheid, waarbij een eigen invulling gegeven dient te worden het project/onderzoek. Door de korte communicatielijnen is er veel ruimte voor sturing en is er sprake van een dynamische en informele werksfeer. Je kunt hier als enthousiaste jonge hond veel leren, doen en kennis in de praktijk brengen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Bike Butler

Bike Butler profiel
Bike Butler is een groothandel/fabrikant voor de fietsenbranche met een sterke focus op speciale en aparte tweewieler accessoires. Gecombineerd met aanbod van standaard accessoires is Bike Butler voor veel retailers een aanvulling naast de primaire groothandel (hoofdleverancier).
Recentelijk zijn wij vooral de weg ingeslagen van het maken van eigen producten (Distributor Own Brands). Deze merken leveren wij uit aan de vakhandel in een concept genaamd FRIS! Onze klanten (meer dan 1000 in BeNeLux eo) zijn hier erg over te spreken. Wij hebben hierbij service enorm hoog in het vaandel staan. De (r)etailers kunnen producten verkopen met hoge marges die niet overal verkocht worden waardoor zij haar eindklant iets extra kunnen bieden. Tevens helpen wij de winkels met Visual Merchandising van de producten en productlijnen.
Voornoemd concept is gestart met, Beck (fietstassen), Belll (fietsbellen), Hooodie (zadeldekjes, kussentjes, regenkleding en andere fietsaccessoires), Kerri (fietskratten en voordragers) en Wicked (fietsmanden). Dit zijn allemaal eigen merken die aandacht vragen op zeer uiteenlopende vlakken. Te denken valt aan Design en Ontwikkeling, Supply Chain, Marketing en Sales.
Recentelijk hebben we aan ons FRIS! Concept merken van derden (waarvan Bike Butler de alleen vertegenwoordiging heeft) toegevoegd. Dit zijn Viro (kettingsloten) en Kiddimoto (loopfietsjes).
Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense cultuur. Bestaand uit een klein, hecht team. Dit bestaat uit een eigen buitendienst (5 man), logistieke afdeling (15 man) en mensen op kantoor. We zijn gevestigd op Industriegebied Amstel in Amsterdam

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022