Nu solliciteren

Stagiair contentcreatie marketingbureau

Functie Contentcreator
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Je bent er lekker op tijd bij! In september hebben we weer plek voor een stagiair contentcreatie, contentmarketing, content creative, contentmaker, of welke naam je er ook aan geeft. Uiteraard krijg je een stagevergoeding. Want naast dat we jou wat leren zijn we er van overtuigd dat je ons ook wat leert.

Wil jij als stagiair werken bij een marketingbureau met superdiverse projecten voor de Politie, …, FNV of andere aansprekende merken?

Werkzaamheden

Wat jij leuk vindt

Wij zoeken iemand met een passie voor het maken van content, in de ruimste zin des woords. Dus denk aan video, afbeeldingen, short copy, webteksten, audio voor op de social mediakanalen van onze klanten, voor het uitvoeren van campagnes of voor het inspirerend maken van een website. Bij dit bedrijf denk je mee in het conceptuele proces én ga je zelf aan de slag op projecten. Hierdoor leer je hoe verschillende doelgroepen worden benaderd, welke kanalen je het beste kunt inzetten en hoe content verschilt per kanaal.

Gewenste profiel

Wat voor persoon jij bent

Het is belangrijk dat je durft te vragen. Met name omdat je deels bij ons op kantoor en deels vanuit huis werkt. Je krijgt bij ons veel flexibiliteit en ruimte om te leren. Omdat we een klein bureau zijn, maar met A-merk klanten werken heb je de mogelijkheid om veel verschillende aspecten van het werkveld te leren kennen. We vinden het heel leuk om nieuwe inzichten te krijgen dus we verwelkomen je graag in ons team!

Ben jij een derde of vierdejaarsstudent marketing, multimedia design of communicatie en zoek je een stageplek bij een leuk marketingbureau? Stuur ons een berichtje!

Je werkt 3 dagen vanuit ons kantoor in Amersfoort en 2 dagen vanuit huis. Je krijgt een stagevergoeding van €300 per maand.

We horen graag van je! Stuur je motivatie en cv naar 🥤 hi\@milkshakemarketing of bel of app ons: …. Geen enkele vraag is gek, dus verbaas ons maar :)

Wat bieden wij

Wat we je bieden

We werken voor uiteenlopende klanten van de Politie tot goede doelenorganisaties en webshops. Het werk is divers en uitdagend. Er is ruimte voor je stageopdracht. We hebben het liefst iemand in het team die van een uitdaging houdt en liefde voor het vak voelt. Met liefde maak je de mooiste dingen.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022