Nu solliciteren

Marketing & Communcatie

Functie Marketeer
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 6 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Is het bedenken en schrijven van online content helemaal jouw ding? Of kan je juist niet wachten om jou design skills in de praktijk te brengen? Mooi! Wij zoeken namelijk niet één maar twee stagiaires op de marketingafdeling van dit bedrijf

Werkzaamheden

Dit bedrijf is het bureau voor iedereen die van aanpakken houdt. Wij zorgen dat het werk van onze opdrachtgevers, in de bouw en het verkeer, áltijd door kan gaan en mensen werk vinden dat écht bij ze past.

Als je stage loopt bij dit bedrijf word je betrokken in het hele proces, zodat je veel kan leren. Tijdens de stage denk je samen met het marketingteam mee over de online campagnes, social media planning en nieuwsbrieven. Je gaat aan de slag met verschillende content werkzaamheden en wordt zelf verantwoordelijk voor een aantal onderdelen.

Wat het extra leuk maakt is dat er voldoende ruimte is voor jouw eigen creatieve inbreng. Een Social Media trend die we volgens jou echt niet mogen missen? Een interessant onderwerp voor de nieuwsbrief? Kom maar door met die goede ideeën!

We zoeken twee stagiaires voor verschillende functies, dus hebben we de stages opgesplitst:

Gewenste profiel

Stage 1: Online content stage\ Als Online Content stagiair houd jij je bezig met het schrijven van teksten. Dit kunnen teksten zijn voor Social Media, blogs, nieuwsbrieven, e-mails of (SEO) teksten voor de website. Ook word je betrokken in de online marketingcampagnes en denk je mee over strategieën en advertenties.

Wat ga je doen?

Stage 2: Grafisch Design stage\ Als Grafisch Design stagiair houd jij je bezig met alle creatieve uitingen van dit bedrijf. Dit kan fotografie, video of design zijn. We doen bijna alles in-house, dus zal jou werk gevarieerd zijn. Het kan zijn dat je ene week bezig bent met het maken van een flyer en de andere week op pad gaat om foto’s of video’s voor Social Media te maken. We kijken samen hoe we jou talent het beste kunnen inzetten

Wat ga je doen?

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022