Nu solliciteren

Dit bedrijf - Mooie software maken in Almere

Functie Softwaredeveloper
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Almere
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 6 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Bij dit bedrijf werken we dagelijks aan mooie softwareprojecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, videobellen, encryptie, big data en machine learning toepassen. Als het technisch allemaal wat complexer wordt, levert dit bedrijf passende oplossingen.

Wij zoeken enthousiaste studenten die affiniteit hebben met softwareontwikkeling en technologie. Studenten die pas tevreden zijn als duidelijk is hoe verschillende technologie├źn werken en hoe ze samen een solide oplossing kunnen vormen.

Gewenste profiel

Wij zoeken studenten met enige affiniteit met en liefde voor softwareontwikkeling, programmeren, webtechnologie en/of mobiele apps. Het liefst kun je dat aantonen met eigen werk op bijvoorbeeld Github. Dit hoeven geen hele grote projecten te zijn, maar het moet wel een goed beeld vormen over wat je kan en wat je eerder hebt gedaan.

Onze voertaal is Engels, so it would be good if you are able to speak and write the language :)

Wat bieden wij

Dit bedrijf is een klein bedrijf in de startupfase waar het soms hectisch kan zijn, maar waar we vooral lol willen hebben in het maken van mooie en goed werkende softwareapplicaties. Wij bieden een leuke stageplaats dicht bij het vuur, waar je veel kunt leren over softwareontwikkeling en technologie.

Herken je jezelf hierin? Ben je nieuwsgierig en leergierig? Wij maken graag kennis met je!

WonderBit B.V.

Wij zijn WonderBit, nog klein bedrijf in de startupfase, maar met torenhoge ambities en een bak ervaring op het gebied van softwareontwikkeling.

Wij werken we dagelijks aan mooie softwareprojecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, videobellen, encryptie, big data en machine learning toepassen. Als het technisch allemaal wat complexer wordt, levert WonderBit passende oplossingen.

Dit doen we voor opdrachtgevers als NATO Communications and Information Agency (NCIA), Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG), Stichting Pleio en FlevoMeer Bibliotheken.

Goed om te weten: de tools in onze gereedschapskist zijn onder andere Python Django/Flask, PostgreSQL, React, Docker, Gitlab en Grafana.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022