Nu solliciteren

Sales- & Event Management bij Jong, Innovatief cocktailbedrijf in Amsterdam!

Functie Sales- & Eventsmanager
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Diemen
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Salaris opmerking Marktconforme stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij stagelopen bij een specialist in alles wat met cocktails te maken heeft? dit bedrijf verzorgd cocktail workshops en mobiele cocktailbars op locatie. We verzorgen de heerlijkste drankjes op exclusieve evenementen en de tofste festivals van Nederland en België zoals Amsterdam Open Air, Lowlands en Rock Werchter.

We zijn met de ontwikkeling van veel nieuwe concepten zoals koffiecatering bezig, waar jij ook een grote bijdrage zal leveren. Als je interesse hebt om snel ideeën in real live geïmplementeerd te zien dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

BarsOnSight

BarsOnSight is van origine een cocktailcateraar voor evenementen en is tijdens de pandemie een start-up begonnen met Cocktailboxen waarmee we Online Cocktail Workshops verzorgen. Hier nemen wij klanten mee in de digitale wereld van Cocktails.

Daarnaast verzorgen wij cocktail workshops en mobiele cocktailbars op locatie en werken we op de tofste festivals van Nederland zoals Amsterdam Open Air, Lowlands en Down the Rabbit Hole.

We zijn bezig met de ontwikkeling van veel nieuwe concepten zoals koffiecatering.

BarsOnSight is een bedrijf met unieke expertise op het gebied van cocktails en is de exclusieve partner van de European Bartender School Amsterdam.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2022