Nu solliciteren

Buitensport en klimmen

Functie Rope Access Technician
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Bergschenhoek
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Geen stagevergoeding
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben je graag buiten? Heb jij geen hoogtevrees? Ben jij avontuurlijk genoeg om om 10, 30 of zelfs 60 meter hoogte te werken? Is het antwoord ja? Dan hebben wij een stageplek voor jou!

Met gebruik van touwen bereiken we werklocaties op hoogte. Wanneer montage of onderhoud op hoogte nodig is wordt dit meestal uitgevoerd met een hoogwerker of een steiger. Maar soms is een hoogwerker of steiger niet haalbaar. Op dit soort momenten zetten we rope access in. Dit doen wij met gebruik van touwen, klimtechnieken en veiligheidsmaterialen.

Werkzaamheden

Eerst krijg je een week training tot Rope Access technician. Tijdens de training leer je veilig te werken met touwen en klimtechnieken.

Daarna ga je mee naar buiten met een van de teams en krijg je de kans om de opgedane kennis in de praktijk uit te voeren. Je krijgt de mogelijkheid om te onderzoeken welke werkzaamheden je leuk vindt. Zo voeren we een groot aantal werkzaamheden uit: montage, onderhoud, isolatie, schilderen, lassen, inspectie, elektra, heavy lifting en decommissioning.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022