Nu solliciteren

Kom jij stage lopen in het leukste marketingcommunicatiesales-team bij dit bedrijf?

Functie Stage afdeling Marketing, Communicatie en Sales van dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 450
Salaris opmerking De stagevergoeding bedraagt 450 euro voor 40 uur per week. Als je minder uren stage loopt, ontvang je een stagevergoeding naar rato. Afhankelijk van je woonplaats kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wat doet dit bedrijf?

Dit bedrijf biedt effectieve digitale onderwijsprogramma’s rond lezen en schrijven voor alle basisscholen, met in de hoofdrol bekende kinderboekenschrijvers zoals Janneke Schotveld, Maren Stoffels en Jozua Douglas. Deze Schoolschrijvers delen in de programma’s hun liefde voor verhalen schrijven met de kinderen en leerkrachten en maken zo van taallessen echt een spannend avontuur.

Dankzij onze lesprogramma’s worden leerlingen structureel sterkere lezers en schrijvers, vol zelfvertrouwen. In het schooljaar …hebben al 190.000 kinderen onze unieke creatieve lesprogramma’s gevolgd en zijn duizenden leerkrachten getraind. Voor de komende 5 jaar hebben we nog grotere ambities die bijdragen aan onze missie: #iederkindtaalsterk.

Werkzaamheden

Wat ga je doen?

Voor onze afdeling Marketing, Communicatie en Sales zoeken we per 1 september 2022 een enthousiaste stagiair(e) voor minimaal 4 maanden (3 – 5 dagen per week). Als stagiair(e) draai je mee in het marketingcommunicatiesales-team, bestaande uit vijf deskundige collega’s. Je wordt inhoudelijk aangestuurd door het hoofd Marketing, Communicatie en Sales: ….

Als stagiair(e) draai je dagelijks mee in het team, een leerzame tijd. Je denkt onder andere mee over de inzet van onze sociale media en website en bedenkt en creëert hier toffe content voor, zoals: visuals, artikelen, foto’s en filmpjes. Ook ondersteun je de communicatiespecialist rondom het genereren van free publicity, het schrijven van nieuwsbrieven, het uitvoeren van mediacampagnes en het opzetten van onderzoek. Alles om te zorgen dat dit bedrijf en onze lesprogramma’s meer bekend worden bij onze doelgroepen.

Gewenste profiel

Wat verwachten we van jou?

Wat bieden wij

Wat bieden wij jou? Wat verdien je?

De stagevergoeding bedraagt 450 euro voor 40 uur per week. Als je minder uren stage loopt, ontvang je een stagevergoeding naar rato. Afhankelijk van je woonplaats kun je ook een reiskostenvergoeding ontvangen.

Belangstelling?

Wil je meer weten? Neem dan contact op met Charlotte Buiskool via 06-13232325. Of stuur meteen een mail met een korte motivatie en je CV naar charlotte.buiskool\@deschoolschrijver.nl.

De Schoolschrijver

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022