Nu solliciteren

New: Stagiair Recruitment gezocht bij dit bedrijf!

Functie Stagiair Recruitment
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Voorburg
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Salaris opmerking Had je al gelezen dat je naast de vergoeding ook unlimited candy, snacks en frisdrank krijgt? En iedere dag een gratis lunch + als het zonnetje schijnt wij lekker op het strand werken? Whoop Whoop!
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Kom jij als stagiair ons 20-koppige people team versterken?

Hard gaan op z’n Haags. Als dit bedrijf zijn we goed in het vinden van de juiste mensen. Duh. Maar hoe vinden mensen het om bij ons te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden.

Met ons team timmeren we flink aan de weg. Als strategisch recruitmentbureau partneren we met tech-gedreven organisaties als Techleap, Tover, DDI, … en de Consumentenbond. Je voelt echt de vibe van start- en scale-ups, maar laat ook bekende organisaties stappen naar de toekomst zetten.

Net zo divers als de klanten zijn je collega’s. Je werkt met headhunters, sourcers, designers, HR managers, copywriters en online marketeers. Een nogal bijzondere mix die zorgt voor een unieke sfeer. Waar we op z’n Haags hard werken en hard lachen. Creatieve én commercieel slimme oplossingen bedenken. En professionaliteit net zo belangrijk vinden als plezier in je werk. Dus ben je net als ons van het authentieke en energieke soort? Laat van je horen!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Peoplefinders BV

Hard gaan op z’n Haags. Als Peoplefinders zijn we goed in het vinden van de juiste mensen. Duh. Maar hoe vinden mensen het om bij ons te werken? We durven het nu al te zeggen: je gaat het leuk vinden...

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022