Nu solliciteren

Stage Productontwikkeling Eigen Merk Kruidvat & Trekpleister

Functie Stagiair Productontwikkeling Eigen Merk Kruidvat & Trekpleister
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Renswoude
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 9 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 272
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

In deze meewerkstage ga je meelopen op alle onderdelen binnen de afdeling Eigen Merk (Private Label) van onze succesvolle winkelformules Kruidvat en Trekpleister. Denk hierbij aan productontwikkeling, kwaliteit, design van verpakkingen en productmanagement. Samen met 25 collega’s wordt er iedere dag hard gewerkt aan de ontwikkeling van producten en verpakkingen van het eigen merk van Kruidvat en Trekpleister. De beste keuze producten, door en door getest en van bewezen kwaliteit, voor de beste prijs! Wist je dat we voor Kruidvat dit jaar in vijf categorieën winnaar van ‘Huismerk Product van het Jaar’ zijn geworden? Neem een kijkje in de keuken van deze succesvolle afdeling!

Werkzaamheden

Wat ga je zoal doen tijdens deze creatieve en commerciële meewerkstage? Lees even mee!

Deze meewerkstage is vanaf september 2022, voor een periode van minimaal 5 maanden en voor 4 tot 5 dagen in de week. De dagen zijn flexibel in te delen en je werkt deels vanuit huis en deels op kantoor.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Solliciteer en #bepartofmore

Je kunt direct online solliciteren: https://www.werkenbijaswatson.nl/vacatures/stage-productontwikkeling-eigen-merk-kruidvat-trekpleister-e89627

Tot snel!

A.S. Watson Benelux

Wij zijn A.S. Watson Benelux, marktleider in health & beauty. Je kent onze winkelformules vast wel: Kruidvat, Trekpleister, Prijsmepper, ICI PARIS XL en Pour Vous. Je vindt ons in Nederland, België en Luxemburg.

A.S. Watson Benelux is onderdeel van A.S. Watson Group, 's werelds grootste internationale retailer in health & beauty. Wereldwijd heeft A.S. Watson ruim 15.700 winkels en 12 retailmerken. A.S. Watson Group maakt weer deel uit van het internationale concern CK Hutchison Holdings Limited.

We willen het elke dag nóg beter doen. Op deze manier blijven we succesvol en groeien we nog steeds. Dus kom maar op met je positieve energie en slimme ideeën en ‘be part of more!'

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022