Nu solliciteren

Online marketing stage in hartje Amsterdam

Functie Online marketing stagiair
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Juni/Juli 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking Stagevergoeding van €500,- (op basis van 5 dagen in de week)
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Gedurende de stageperiode kom je alles te weten over affiliate en online advertisement marketing en alles wat daarbij komt kijken! Zo krijg je inzicht in hoe je een campagne opzet, optimaliseert en analyseert. Daarnaast overleg je met onze klanten en zorg je voor de beste afstemming en connectie tussen advertisers en publishers.

Als stagiair(e) van dit bedrijf zal je nauw samenwerken met het hele team! Tijdens de stage krijg je de ruimte om LolaLeads als bedrijf te leren kennen. We geven jou het vertrouwen en de vrijheid, zodat je alles uit je stage kunt halen. Je bent direct onderdeel van het team! Wij omarmen nieuwe, frisse ideeën met enthousiasme ;) Uiteraard altijd met de begeleiding die voor jou passend is!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij kijken erg uit naar jouw berichtje! Als we de juiste klik voelen dan nodigen we je uit voor een gesprek (en een spelletje Airhockey) bij ons op kantoor :) Tot snel!

Lola Leads

Pas zes jaar geleden startte Lola Leads aan de keukentafel. Ondertussen bestaat het bedrijf uit een gedreven jong team en werken we vanuit een prachtig kantoor in het centrum van Amsterdam. Lola Leads is een affiliate netwerk en fungeert als de schakel tussen enerzijds adverteerders, die online willen adverteren, en anderzijds affiliates, die online advertenties uit kunnen zetten via hun nieuwbrief, website etc. Als de tussenschakel zorgen wij voor de perfecte omstandigheden voor beiden partijen, denk hierbij aan advies over de optimalisatie van online campagnes als wel nieuw op te zetten campagnes, een goed werkend tracking systeem en natuurlijk de beste service!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022