Nu solliciteren

Stage Duurzaamheid bij dit bedrijf

Functie Duurzaamheid
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hoofddorp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is onderdeel van Clear Channel Europe (CCE) en telt 50 enthousiaste en gedreven medewerkers. We beheren ruim 1.600 digitale en 16.000 niet digitale reclamedisplays door heel Nederland.

‘Creating the future of media’ is onze Europese toekomstvisie. Dit houdt in dat we ‘ons domein’ van buitenreclame de komende jaren willen transformeren met data-gedreven innovaties, in het voordeel van al onze stakeholders. Dus zowel adverteerders, mediabureaus, gemeentes en andere partners.

Wij zijn zowel een ‘Platform for Brands’ als een ‘Platform for Good’. We verwezenlijken de mediadoelstellingen van onze adverteerders, van brand building tot activatie. Tegelijkertijd zijn we meer dan een media owner en vinden we dat we een verantwoordelijkheid hebben om een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij.

Bij ons maak je deel uit van een hecht team, is er ruimte voor individuele groei en ontwikkeling en kijken we uit naar jouw frisse en creatieve ideeën. We werken in een gezellig en informeel team, maar zijn ook een toekomstgericht bedrijf dat het verschil wil maken! Creëer je met ons ‘The future of media in Out of Home’?

Werkzaamheden

Met jouw commerciële instelling en talent help je bij het uitvoeren van de meeste uiteenlopende inkoop- en duurzaamheidsactiviteiten. Van het opstellen van een plan van aanpak om onze objecten verder te verduurzamen tot het inventariseren van de plannen van gemeenten op het gebied van duurzame energie. Jij helpt ons om op gebied van duurzaamheid de nummer één buitenreclame exploitant te zijn!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wij geloven erin dat mensen alles kunnen bereiken wanneer ze plezier hebben in hun werk. Daarom bieden wij een werkplek waar groei, succes en plezier samen gaan. Wat je kunt verwachten?

Solliciteren?

Nu al zin om te beginnen? Stuur dan z.s.m. je CV en motivatie naar Svenja Kraaij via inkoop@clearchannel.nl.

Clear Channel Nederland BV

Clear Channel Nederland heeft (digitale) abri’s door heel Nederland. Met het internationale netwerk van Clear Channel Outdoor, behoren we tot één van de grootste outdoor bedrijven ter wereld.
De kans is groot dat je ons bewust of onbewust bent tegengekomen op straat de afgelopen week. In een kleine 300 gemeentes in Nederland vind je abri’s (een luxe woord voor bushokjes) en vrijstaande reclame panelen met daarop een sticker met ons logo. Voor deze objecten, een kleine 17.000 in totaal, doen wij namelijk de exploitatie. Met andere woorden, wij bieden de advertentieruimte aan. Dit doen we aan zowel nationale als internationale merken, die vervolgens het straatbeeld verfraaien met mooie outdoor campagnes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022