Nu solliciteren

Online Marketing stage in eHealth | SEO, content creatie, social media & meer!

Functie Marketing Stagiair
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij altijd al gefascineerd geweest door de zorgsector of eHealth? Word Marketing Stagiair bij dit bedrijf!

Over dit bedrijf | Dé ontwikkelaar van medische apps\ Sinds 10 jaar helpt dit bedrijf de zorg te digitaliseren d.m.v. het leveren van maatwerk-oplossingen aan medische verenigingen en stichtingen, ziekenhuizen en de overheid. Denk hierbij aan apps, webapplicaties en een no-code software programma. Daarnaast geeft dit bedrijf sinds een jaar ook eigen medische richtlijnen applicaties uit. Goede marketeers zijn ongelofelijk belangrijk om de zorg te digitaliseren, door de markt bewust te maken van deze innovaties.

Werkzaamheden

Als marketing stagiair bij dit bedrijf ben je in de breedte betrokken bij onze marketing en communicatie. Denk hierbij aan content creëren voor social media, optimaliseren van de website, online adverteren, data analyse, het ontwerpen van folders en nog veel meer. Alles om ons steeds beter vindbaar te maken voor potentiële afnemers.

Je zal je voornamelijk bezighouden met de volgende onderwerpen:

Gewenste profiel

Dit bedrijf is naar jou op zoek als je gedreven bent en het leuk vindt om oplossingen te bedenken voor problemen. Je bent proactief, initiatiefrijk en hebt gevoel voor kwaliteit en details. Je durft verantwoordelijkheid te nemen, hebt passie voor eHealth, bent creatief, enthousiast en het allerbelangrijkste: je vindt online marketing vooral heel erg leuk!

Daarnaast...

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022