Nu solliciteren

Junior adviseur Duurzaamheid (stage) in Amersfoort

Functie Junior adviseur Duurzaamheid
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amersfoort
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Vanuit DDA willen wij bijdragen aan het daadwerkelijk verduurzamen van organisaties. We doen dit met een team vol enthousiaste mensen, gedreven door passie voor duurzaamheid. Wij zijn realistische idealisten die zowel winst voor het milieu als de portemonnee belangrijk vinden.

Wij weten alles over CO2-reductie, energie reductie en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Zo hebben we al honderden CO2 voetafdrukken van organisaties berekend en duizenden maatregelen geïmplementeerd om te reduceren. En daar zijn we nog lang niet klaar mee!

Daarom zijn onze adviseurs per september 2022 op zoek naar een nieuwe Duurzame Badass die het team kan ondersteunen. Ben jij zelfstandig en zit je vol energie? Lees hieronder of Junior Adviseur Duurzaamheid bij je past!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

De Duurzame Adviseurs

Toegevoegde waarde leveren, dat is waar we voor staan. Daarbij zorgen wij ervoor dat duurzaamheid in alle lagen van de organisatie gaat leven. Wij begrijpen als geen ander dat dit een grote uitdaging is. Certificeren of rapporteren over CO2, energie of MVO is voor veel organisaties een vereiste. Onze missie is om ervoor te zorgen dat onze klanten daadwerkelijk enthousiast en gemotiveerd aan de slag gaan! Wij besteden veel aandacht aan bewustwording én zorgen ervoor dat er op een heldere en pragmatische wijze gerapporteerd wordt.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 1-9-2022