Stage E-commerce - dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 22 weken 32 - 40 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master
  • Stagesoorten
    Meewerkstage
  • Salaris
    € 400 per maand
Taakomschrijving

Graag verwelkomen we je als stagiair in het e-commerce team bij dit bedrijf; wereldwijd de nummer één in klein huishoudelijke apparatuur. Wij voeren een breed en diep product portfolio binnen vertrouwde merken als Tefal, WMF, Emsa, Kaiser, Krups, Lagostina en Rowenta. Producten die het leven een stukje makkelijker en aangenamer maken in het huishouden van iedere dag. Vanuit ons kantoor in Veenendaal werken wij aan de sales en marketingactiviteiten voor de Nederlandse markt waar jij onderdeel kunt zijn van een enthousiast en gedreven team. Iets voor jou?

Werkzaamheden

Wat ga je doen als stagiair E-commerce?

Als Stagiair e-commerce werk je binnen het e-commerce team. Dit team houdt zich bezig met Sales, Trade-Marketing en e-Content werkzaamheden met als doel de verkoop/marketshares bij Pure Players als o.m. Amazon, …m, Coolblue, fonQ, Wehkamp te vergroten. In dit team werk je direct samen met onze ervaren e-Content specialisten aan het verder verbeteren van de content bij onze accounts rondom producten binnen de merken Tefal, Krups, Rowenta en/of WMF. Ook ondersteun je hen bij productintroducties. Deze rol bevat veel leuke en leerzame elementen die jou veel inzicht gaan geven op vlak van marketing en e-commerce waarin je direct gaat zien welke stappen er nodig zijn om tot een succesvolle product introductie te komen.

Wat ga je doen;

  • Je zorgt ervoor dat producten bij onze e-retailers voorzien zijn van de juiste en zo volledig mogelijke content. Denk hierbij aan titels, beschrijvingen, afbeeldingen, video’s e.d.
  • Je zorgt ervoor dat alle product informatie er netjes en overzichtelijk bij staat en doet suggesties voor verbetering om dit verder te optimaliseren.
  • Je zorgt ervoor dat tussentijds nieuw beschikbare content zo snel mogelijk live komt te staan bij onze e-retailers, denk hierbij bijvoorbeeld aan tussentijdse communicatie inzake Best Getest, Beste Koop, Product van het Jaar, maar ook andere claims of relevante gewijzigde / vernieuwde / seizoensgebonden content.
  • Je checkt regelmatig wat de contentscore van de e-retailers is aan de hand van onze tools en bekijkt hoe je dit kunt verbeteren
  • Als tijdelijk lid van het E-commerce team denk je volop mee in de wijze waarop de zichtbaarheid van onze merken en producten bij e-retailers vergroot kan worden, denk hierbij bijvoorbeeld aan online consumer journey en je koppelt deze inzichten terug aan de eContent specialist.

Gewenste profiel

Wat vragen wij van jou;

De student die wij zoeken is een teamplayer, heeft een commerciële instelling en is initiatiefrijk. We zien graag dat je volwaardig meedraait in de organisatie en daarin wordt er best wat van jou verwacht, maar natuurlijk krijg je hierin persoonlijke begeleiding en coaching van jouw vaste stagebegeleider. Vier dagen per week werk je volledig mee op de afdeling, één dag per week werk je aan jouw onderzoek. Verder:

  • Je volgt een Hbo-opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing / Communicatie of een andere vergelijkbare opleiding;
  • Je hebt interesse in de gebieden E-commerce, retail en/of mediaverkoop;
  • Je bent communicatief sterk en proactief in samenwerking met derden;
  • Je hebt een uitstekende mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

Wat bieden wij?

  • Een enthousiast groeiend E-commerce team wat jou graag verwelkomt als stagiair in haar team;
  • Een uitdagende en veelzijdige stageopdracht in een dynamische werkomgeving met ambitieuze collega’s;
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • Professionele en persoonlijke begeleiding;
  • Stagevergoeding van 400 euro per maand.

Wij bieden je een stage binnen een internationale organisatie met toonaangevende A-merken! Enthousiast?! Mooi! We zien jouw CV en motivatie graag tegemoet via sollicitatie@groupeseb.com

Wil je eerst meer informatie? Bel of Whatsapp dan naar 06-81140814.

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Groupe SEB

Groupe SEB

In 1967 werd Groupe SEB Nederland opgericht als zelfstandige dochteronderneming van, het aan de Franse beurs genoteerde, Groupe SEB. Op de Nederlandse markt zijn we een toonaangevende speler van elektrische huishoudelijke apparaten en Cookware. Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal.

Onze producten bieden we aan onder de merknamen Tefal, Krups, Rowenta, Emsa, WMF en Lagostina. Onze missie is eenvoudig en doeltreffend: het dagelijks leven van de consumenten makkelijker en aangenamer maken door het aanbieden van producten die oplossingen bieden. Innovaties en activatie van onze merken en producten zijn de belangrijkste ingrediënten van ons succes.