Nu solliciteren

Marketing stagiair Tefal - Veenendaal

Functie Marketeer
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Veenendaal
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een internationaal bedrijf met grote A-merken, zoals Tefal, WMF, Krups en Rowenta. De informele sfeer en dynamiek maakt dat je snel met collega’s kunt schakelen.

Heb jij passie voor marketing en wil jij stage lopen in een dynamische omgeving met grote internationale merken waarin groei en innovatie voorop staan? Tijdens je stage bij dit bedrijf werk je mee op de marketingafdeling en ontdek je of jouw passie ligt in het organiseren van events, product management of digital marketing. Gedurende jouw stage gaan we op zoek naar wat jouw drijfveren zijn en welke werkzaamheden daarbij passen.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Groupe SEB

In 1967 werd Groupe SEB Nederland opgericht als zelfstandige dochteronderneming van, het aan de Franse beurs genoteerde, Groupe SEB. Op de Nederlandse markt zijn we een toonaangevende speler van elektrische huishoudelijke apparaten en Cookware. Ons kantoor is gevestigd in Veenendaal.

Onze producten bieden we aan onder de merknamen Tefal, Krups, Rowenta, Emsa, WMF en Lagostina. Onze missie is eenvoudig en doeltreffend: het dagelijks leven van de consumenten makkelijker en aangenamer maken door het aanbieden van producten die oplossingen bieden. Innovaties en activatie van onze merken en producten zijn de belangrijkste ingrediënten van ons succes.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022