Sportcoach - dit bedrijf

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 35 weken 12 - 28 uur per week
  • Waar
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4 HBO Associate Degree HBO-Bachelor HBO-Master WO-Bachelor
  • Stagesoorten
    Meewerkstage Afstudeerstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
    Afhankelijk van het aantal gewerkte uren per week.
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf zijn we altijd op zoek naar goede coaches, aangezien we een snel groeiende sport academie zijn. We werken samen met meerdere professionele en betaalde sportorganisaties, maar ook scholen, BSO's en bedrijven. Ook geven wij advies, leiden wij coaches op en organiseren sportevenementen. Lijkt het je leuk om kennis te maken?

Werkzaamheden

Wat je gaat doen als sportcoach:

Sportclinics verzorgen op BSO's en helpen met bijbehorende pedagogische werkzaamheden;

Coachen bij de welkbekende voetbalkampen en hockeykampen van dit bedrijf;

Coachen op andere sportevenementen van dit bedrijf.

Gewenste profiel

Dit neem je mee:

Jij bent creatief en proactief;

Jij hebt affiniteit met sport en coachen;

Jij beschikt over de graad pedagogisch medewerker (dit kunnen we samen checken).

Spreekt deze functie jou aan? Stuur een mail met je CV en motivatie naar: \vacatures@ubuntu-sport.com of \ghian@ubuntu-sport.com

Bedrijfspresentatie

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Ubuntu Sport B.V.

Ubuntu Sport B.V.

Ubuntu Sport is een sportacademie, dat vanuit onze visie, ervaring en unieke aanpak clubbestuurders advies geeft, jeugdtrainers opleidt in coaching en inspirerende sportevenementen organiseert, onder andere voetbalkampen.

Onze missie is om kinderen te laten sporten in een positief sportklimaat en hen te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen als sporter en als mens, zogenoemde 'sports & life skills'.

Teamsport is bij uitstek geschikt om kinderen spelenderwijs deze ‘skills’ bij te brengen, waar zij de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van hebben. Dit geldt voor recreatieve sporters, maar ook voor topsporters.

Wij leren trainers hoe zij een positief sportklimaat kunnen creëren en kinderen kunnen inspireren het beste uit zichzelf en hun team te halen. Dit doen wij tijdens onze evenementen, volgens onze ‘Sport to Grow’ coachingsmethode, die wij ontwikkeld hebben met specialisten uit sport, onderwijs en pedagogiek.

Ubuntu Sport organiseert evenementen voor verschillende amateurclubs in voetbal en op korte termijn in hockey, voor FC Utrecht (Voetbalkampen, Voetbalschool, Keepersclinics) en voor BSO's (sportclinics, sportdagen).