Nu solliciteren

Dit bedrijf Marketing en Event Coördinator

Functie Marketing en Event Coördinator
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 28 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 8 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 250
Salaris opmerking Op basis van een 40-urige werkweek.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is op zoek naar versterking van het team! dit bedrijf is een Sport Academie. Wij geven advies, leiden coaches op en organiseren sport evenementen. Dit doen wij vanuit onze visie dat sport draait om Plezier, Ontwikkeling en uiteindelijk Prestatie.

Werkzaamheden

Wat je gaat doen als stagiair(e) Marketing en Event Coördinator:

Gewenste profiel

Dit neem je mee:

Spreekt deze functie jou aan? Stuur een mail met je CV en motivatie naar: vacatures@ubuntu-sport.com

Ubuntu Sport B.V.

Ubuntu Sport is een sportacademie, dat vanuit onze visie, ervaring en unieke aanpak clubbestuurders advies geeft, jeugdtrainers opleidt in coaching en inspirerende sportevenementen organiseert, onder andere voetbalkampen.

Onze missie is om kinderen te laten sporten in een positief sportklimaat en hen te stimuleren hun vaardigheden te ontwikkelen als sporter en als mens, zogenoemde 'sports & life skills'.

Teamsport is bij uitstek geschikt om kinderen spelenderwijs deze ‘skills’ bij te brengen, waar zij de rest van hun leven ook buiten de sport profijt van hebben. Dit geldt voor recreatieve sporters, maar ook voor topsporters.

Wij leren trainers hoe zij een positief sportklimaat kunnen creëren en kinderen kunnen inspireren het beste uit zichzelf en hun team te halen. Dit doen wij tijdens onze evenementen, volgens onze ‘Sport to Grow’ coachingsmethode, die wij ontwikkeld hebben met specialisten uit sport, onderwijs en pedagogiek.

Ubuntu Sport organiseert evenementen voor verschillende amateurclubs in voetbal en op korte termijn in hockey, voor FC Utrecht (Voetbalkampen, Voetbalschool, Keepersclinics) en voor BSO's (sportclinics, sportdagen).

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022