Nu solliciteren

FASHION SALES STAGE IN AMSTELVEEN!

Functie FASHION SALES STAGE
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amstelveen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

BESTSELLER is dé plek waar jouw passie voor fashion en jouw commerciële mindset de basis van jouw carrière vormen. Voor het BESTSELLER HQ te Amstelveen zijn wij per AUGUSTUS/ SEPTEMBER 2022 op zoek naar meerdere Sales Stagiaires

Als Sales stagiair voor één van onze merken zorg je er samen met de vertegenwoordigers voor dat de klanten te allen tijde perfect geholpen worden en ben je voortdurend bezig met de laatste trends en fashion news. Je bent de spin in het web, verbindt alle lijntjes met elkaar en behoudt het overzicht waardoor alle orders altijd op het juiste moment en op de juiste locatie aankomen.

Je zult worden ingewerkt en krijgt de tijd om alles op jouw tempo te doen, maar wij gaan je zeker uitdagen om ook buiten je comfort zone te presteren. Wij willen jou helpen om alles uit jouw stageperiode te halen en wij willen vooral dat jij het ontzettend naar je zin gaat hebben!

Werkzaamheden

JOUW VERANTWOORDELIJKHEDEN ZULLEN O.A. BESTAAN UIT:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

BESTSELLER is een erkent stage- en afstudeerbedrijf! Naast dat je goede begeleiding ontvangt in een leerzame, internationale en inspirerende omgeving staat BESTSELLER garant voor een goede werksfeer en fijne (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Naast een stagevergoeding kun je als stagiair gebruik maken van onze voordelige kledingregeling (shop till you drop), staat er dagelijks een verse lunch voor je klaar en kun je deelnemen aan de gezellige vrijdagmiddag activiteiten. Stage lopen moet naast leerzaam ook vooral leuk zijn en daar gaan wij voor zorgen!

Bestseller Wholesale Benelux B.V.

Design (Y)our Future!

Bij BESTSELLER krijg je de vrijheid en verantwoordelijkheid je eigen carrière vorm te geven.

BESTSELLER vertegenwoordigt de dames labels VERO MODA, NOISY MAY, Y.A.S, VILA, OBJECT COLLECTORS ITEM, SELECTED FEMME, ONLY, ONLY PLAY, JACQUELINE de YONG, JUNAROSE, PIECES, en MAMALICIOUS, de herenlabels JACK & JONES, ONLY & SONS en SELECTED HOMME, het tienerlabel LMTD en het kinderlabel NAME IT.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022