Nu solliciteren

Toffe Business Travel Stage in Alkmaar (AZ-stadion) of Almere (WTC)

Functie Stagiair Business Travel
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor
Locatie Alkmaar
Uren per week 24 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Salaris opmerking De officieel geboden stagevergoeding wordt met je besproken tijdens de vacaturegesprekken.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zie jij jezelf als teamleider of manager van de toekomst binnen de internationale zakenreiswereld? Studeer je op dit moment nog, maar zou je graag alvast praktische ervaring opdoen binnen het werkveld naast je studie of voor een stage?

Bij dit bedrijf begeleiden wij studenten om succesvol ervaring op te doen binnen de dynamische wereld van zakenreizen. Denk aan het samenstellen van reizen voor bedrijven en het zoeken en boeken van vluchten, hotels, treinreizen en huurauto’s over de hele wereld. Met deze ervaring hebben onze stagiairs al snel een streepje voor (zowel binnen onze eigen organisatie als op de arbeidsmarkt) zodra ze klaar zijn met hun studie. Wij werken bij THL Travel vanuit twee toffe kantoren met gezellige collega’s in het AZ-stadion in Alkmaar (inclusief onze eigen skybox) en in het WTC in Almere.

Wie zijn wij en wat hebben wij jou te bieden?

Dit bedrijf is onderdeel van Uniglobe Travel International en behoort daarmee tot de top 5 spelers van de internationale zakenreiswereld. Onze kantoren in Alkmaar en Almere, en collega-kantoren in Rotterdam, Goes en Arnhem, zijn snelgroeiende kantoren waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid, teambuilding en passie voor het vak centraal staan. Als Stagiair Business Travel krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van de zakenreiswereld en word je begeleid door ervaren professionals.

Werkzaamheden

Je wilt graag werken met het leukste product dat er is: reizen! Je bent een echte teamplayer en gaat graag op onderzoek uit, werkt overzichtelijk en geordend en bent heel servicegericht. Dit zodat je met je team het beste advies kunt leveren aan de klant. Je bent heel eager om te leren, je wilt jezelf ontwikkelen op verschillende vlakken en bent een echte aanpakker. Het werk op een zakenreisbureau is geen dag hetzelfde en je bent samen met je collega’s de hele dag druk om zakelijke klanten te voorzien van het beste advies en de beste service. Je bent dan ook op je best als je kan werken met deadlines en je durft zelf ook pro-actief mee te denken met jouw collega’s.

Gewenste profiel

Volg je momenteel een andere opleiding en wil je graag werkervaring opdoen binnen de reiswereld tijdens je studie? Stuur dan ook gerust je cv en motivatie.

Wat bieden wij

Ben jij die enthousiaste student die zich wil ontwikkelen tot het volgende travel talent binnen een vooraanstaande reisorganisatie? Solliciteer dan vandaag nog door je CV & motivatiebrief te mailen naar … op: ….

Uniglobe THL Travel

Wij zijn Uniglobe THL Travel: onderdeel van Uniglobe Travel International en behoren daarmee tot de top 5 spelers van de internationale zakenreiswereld. Al 18 jaar organiseren wij high level zakenreizen voor uiteenlopende Nederlandse organisaties. Onze kantoren in Alkmaar en Almere, en collega-kantoren in Rotterdam, Goes en Arnhem, zijn snelgroeiende kantoren waar teamspirit en eigen verantwoordelijkheid centraal staan. Dit alles in een relaxte bedrijfscultuur met gezellige teams.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022