Nu solliciteren

Stage Online Storytelling / redactie …m

Functie Stagiair(e) Online Storytelling / redactie …m
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een creatieve storyteller met een vlotte pen? Lijkt het je leuk om Nederland internationaal zichtbaar te maken via verhalen en campagnes op dé Holland-website? En ben je ook nog eens secuur, zelfstandig en toon je graag initiatief? Dan hebben wij voor jou dé ideale stageplek!

Per september zijn we op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons team komt versterken voor 5 maanden, 32 uur per week, op het hoofdkantoor van NBTC in Den Haag.

Jouw team

Als stagiair word je onderdeel van het internationale Storytelling-team, bestaande uit 13 collega’s. Het team is verantwoordelijk voor Public Relations, influencer marketing en alle online activiteiten van …m. Tijdens jouw stage zal je vooral bezig zijn met de creatieve invulling van redactionele-/marketing-producties voor onze website …m. Via deze site vertellen mooie verhalen over Nederland, om internationale zichtbaarheid te creëren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze stageplaats? Solliciteer dan direct via onze website door op onderstaande link te klikken. …

Voor meer informatie over deze stage kun je contact opnemen met Elmar Rekers, Content Manager: …of via ….

Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC)

Als de nationale destinatiemanagement-organisatie van en voor Nederland zorgt het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen (NBTC) op basis van relevante kennis en inzichten voor een nationale visie op toerisme. Op basis van deze visie inspireren, verbinden en faciliteren wij steden, regio’s, ondernemers en andere belanghebbenden in en om de bestemming Nederland. Ten behoeve van ons land als een leefbare, geliefde en waardevolle bestemming, voor bewoners, bezoekers en bedrijven.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022