Nu solliciteren

Stage Customer Service & Development bij Colgate-Palmolive!

Functie Stagiair Customer Service & Development
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Weesp
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een ambitieuze HBO/WO student die graag zowel Customer Service, Logistics, als Customer Development/Sales ervaring op wil doen bij een van de grootste FMCG bedrijven ter wereld? Ben je ondernemend en gedreven en wil je graag werken met bekende merken als Colgate, Elmex, Sanex en Ajax. Dan is een stage bij Colgate-Palmolive iets voor jou!

Jouw verantwoordelijkheden:

Als stagiair krijg je  training en echte verantwoordelijkheden en draai je volledig mee in het Customer Service & Customer Development team. Je krijgt de kans om ervaring op te doen in de dynamische FMCG markt en samen te werken met klanten zoals AH, PLUS en Kruidvat.  

Je werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit::

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Als stagair bij Colgate-Palmolive draai je volledig mee en het team en krijg je jouw eigen verantwoordelijkheden en projecten. Echt werkervaring op doen dus! We werken in een jong, dynamisch team met veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Je stageperiode kan per direct starten voor een periode van 5-6 maanden. Daarnaast krijg je een maandelijkse stagevergoeding van 500 euro (op fulltime basis) en worden je reiskosten vergoed.

Colgate-Palmolive is wereldwijd één van de grootste bedrijven in Fast Moving Consumer Goods en producent van bekende merken als Colgate, Elmex, Palmolive, Sanex, Unicura en Ajax. Dit bedrijf is gevestigd in Weesp (Amsterdam) en maakt deel uit van een organisatie die in meer dan 200 landen actief is met in totaal 38.000 medewerkers.

Enthousiast?

Dus ben jij op zoek naar een uitdagende stage in een toonaangevende FMCG organisatie? Solliciteer dan nu!

Colgate-Palmolive Nederland B.V.

We geloven in 'een toekomst om over te glimlachen' die aan iedereen toebehoort
Het aansturen van optimisme houdt in dat we ons iedere dag weer voor de volle 100% inzetten om een gezondere planeet op te bouwen en een glimlach op ieders gezicht te mogen toveren.

De kracht van optimisme
Optimistisch ingesteld zijn lijkt vaak gemakkelijker gezegd dan gedaan. In een positieve instelling schuilt echter een kracht waarmee je het roer van je leven in eigen hand kunt nemen. We delen levensechte verhalen van diegenen die de moed hebben gevonden om elke dag opnieuw al glimlachend te beleven en die zich steeds hebben ingezet om van de wereld een betere plek te maken. Put hier inspiratie uit om hetzelfde te bereiken!

Doorheen onze positieve betrokkenheid en bekrachtiging sturen we iedereen aan op een optimale mondhygiëne
Iedereen heeft recht op een stralende en gezonde glimlach. Daarom zetten we ons in om de standaardnormen voor een goede mondhygiëne verder door te trekken, waar ook. Samen met onze experts leren kinderen reeds van jongs af aan hoe de juiste mondverzorgingsgewoontes vast te leggen, om zo een gezonde mondhygiëne de nodige impuls te geven.

Het toegankelijk maken van een goede mondverzorging

We hebben wereldwijd voortvarende initiatieven ontplooid, zodanig dat de nodige informatie en hulpmaterialen m.b.t. een goede mondhygiëne toegankelijk is voor iedereen. Ook zodat iedereen, waar dan ook, hun beste glimlach tevoorschijn kan toveren.

Meer in de detail

Een betere, mooiere toekomst voor onze planeet
We zijn continu op zoek naar verbeterde en duurzamere manieren voor de vervaardiging van onze productverpakkingen, en dit slaat ook op een verminderd gebruik van plastic en water, met een zo min mogelijke verspilling en afval als gevolg. Een gezonde planeet tovert immers, als van nature, een gezonde glimlach tevoorschijn bij ieder van ons.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022