Nu solliciteren

Retail management stage met de lekkerste koffie en thee

Functie Stagiair retail management koffie en thee/nonfood en zoetwaren
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Haarlem
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ontdek met ons de wereld van koffie en thee

Bij Simon Lévelt delen we de passie voor koffie en thee. Al bijna 200 jaar en 6 generaties lang vinden wij ons geluk in het maken van de lekkerste kwaliteitskoffie en thee. Met onze 40 winkels in Nederland en België blijven wij groeien. Dit doen wij niet alleen met ons kernassortiment koffie en thee, maar ook met onder andere apparatuur, servies en zoetwaren.

Voor de afdeling Category Management zijn wij op zoek naar twee stagiaires Retail Management Koffie & Thee / Nonfood & Zoetwaren voor 32/40 uur per week, voor een periode van 6 maanden Start augustus/september 2022 (Startdatum in overleg)

Ben jij een ambitieuze student met een passie voor heerlijke koffie en thee? Wil jij ervaring opdoen op het gebied van category/retail management voor een retail winkelformule?

De afdeling Category Management is verantwoordelijk voor het assortiment dat bestaat uit 185 koffie en theesoorten en meer dan 500 overige artikelen zoals apparatuur, accessoires en zoetwaren. Als afdeling bepalen wij de strategie, ontwikkelen wij concepten, producten en verpakkingen en werken wij continue aan de prijs, presentatie en promotie/marketing van ons assortiment en communiceren wij hierover met onze winkels.

Bij Category Management bevind je je in het hart van de organisatie, je hebt contact met bijna alle afdelingen van Marketing tot Logistiek. Aan jou de verantwoordelijkheid om alle productinformatie intern up-to-date te houden en te zorgen dat onze collega’s telkens de juiste informatie en kennis hebben om hun werk sneller en efficiënter te doen. We hebben ambitieuze plannen met nieuwe instore initiatieven waar jij jouw opdracht aan kan wijden.

Je krijgt eigen verantwoordelijkheden die je zelf, uiteraard onder begeleiding mag opzetten en afronden.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Op ons kantoor ruikt het altijd heerlijk naar koffie en thee; al onze koffiebonen worden namelijk vers geroosterd en onze thee wordt vers gemelangeerd en verpakt op onze locatie in Haarlem.

Over Simon Lévelt

Simon Lévelt is dé speciaalzaak voor biologische premium koffie & thee met ruim 40 winkels in Nederland en België. Sinds 1826 selecteert Simon Lévelt met passie de beste koffiebonen en thee, altijd met aandacht voor mens en natuur. Met maar liefst 25 verschillende koffiesoorten en 150 theeën vind je altijd de smaak die bij je past. Speciaal voor jou gebrand, gemalen en gemengd.

Wij zijn altijd op zoek naar de lekkerste smaken en kopen de beste ingrediënten direct in bij de producent. Dagelijks stellen we de mooiste melanges samen, creëren we het ultieme roosterprofiel en geven het beste zetadvies. Door puur te blijven en onze eigen weg te kiezen, vinden wij de beste smaak. Smaak die begint bij het geloof in eerlijke handel en biologische teelt.

Natuurlijke en eerlijke koffie en thee van de mooiste plantages die wij over de hele wereld zoeken. Door met deze producten te experimenteren, komen wij tot de mooiste combinaties en lekkerste smaken.

Van plantage tot lekkerste kop koffie en thee, ambachtelijk bereid sinds 1826.

**Interesse? **

Mail dan je motivatiebrief met CV naar onze HR-adviseur Angelique Metten-Buschman a.buschman@simonlevelt.com

Simon Levelt

Ontdek met ons de wereld van koffie en thee.

Bij Simon Lévelt delen we met elkaar de passie voor koffie en thee. Al bijna 200 jaar en 6 generaties lang vinden wij ons geluk in het maken van de lekkerste koffie en thee. Hiervoor kopen wij de beste ingrediënten direct in bij de producenten. We delen graag onze kennis en werken steeds weer aan het vergroten van ons vakmanschap. Het inkopen, het branden van de koffie, het mengen van de thee en het verpakken wordt in eigen huis gedaan.

Onze koffie en thee wordt aan consumenten verkocht in de Simon Lévelt koffie- en thee speciaalzaken, natuurvoedingswinkels en supermarkten. Daarnaast zijn de grootzakelijke markt, de horeca en het buitenland belangrijke afzetmarkten. De (biologische) productkwaliteit en duurzaam ondernemen staan hoog in ons vaandel.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022