Nu solliciteren

Marketing stage bij een duurzaam, jong en innovatief bedrijf. Klaar voor de volgende stap?

Functie Stagiair Marketing bij dit bedrijf
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Ede
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over de stage

Herken jij je hierin?

Hey Marketing student, stel: “dit bedrijf komt met een nieuw tof product en we hebben een vette campagne nodig voor op onze socials om de juiste doelgroep aan te spreken. Hoe pak jij aan?” Gaan jouw handen al jeuken? Mooi! Dan is dit misschien wel dé stageplek voor jou.

Als Marketing stagiair(e) maak je onderdeel uit van het Marketing team (je raadt het niet..) en zal de nadruk van je werkzaamheden liggen op social en content marketing. Je bent samen met het content team verantwoordelijk voor alles wat mensen te zien krijgen van dit bedrijf.

Werkzaamheden

Als stagiair(e) marketing, ga jij je bezighouden met:

‘Ken jij dit bedrijf al?’ Het Marketing team zorgt ervoor dat straks iedereen kennis heeft gemaakt met de nieuwe manier van schrijven! Daarbij is het natuurlijk belangrijk dat de uitingen aansluiten bij de tone of voice en ons merkverhaal versterken.

In deze stage, heb je een actieve rol in het bedenken en creëren van content voor onze socials, onder andere Instagram, TikTok en LinkedIn. Daarnaast heb je een vlotte pen en schrijf je blogs en andere content voor onze website. Je dagelijkse werkzaamheden bestaan o.a. uit:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Waarom stage lopen bij dit bedrijf?

Houd je ervan om hard te werken en aan het einde van de week te proosten op mooie resultaten? Dan pas jij bij het dit bedrijf team! dit bedrijf is een kleine organisatie, waar veel mogelijk is. Enerzijds houden we van hard werken en willen we mooie resultaten behalen. Anderzijds is werken bij dit bedrijf gegarandeerd ontzettend veel humor en een gezellige informele werksfeer in een jong team dat volop in ontwikkeling is. Bij dit bedrijf loop je niet zomaar stage; jouw stage heeft impact. Dagelijks draag je bij aan onze missie om een einde te maken aan single use producten en ontbossing.

Verder mag je het volgende verwachten:

Klinkt dit interessant? Houd je ervan om hard te werken en aan het einde van de week te proosten op mooie resultaten? Dan pas jij bij het Bambook team! We zijn benieuwd waarom jij bij het Bambook team zou passen! Solliciteer nu.

Bambook

Bambook droomt van een wereld waarin mensen hun middelen op een verantwoorde manier gebruiken, zodat we voor onze planeet en onze mensen zorgen. Met onze uitwisbare producten verminderen we papierverspilling en gaan we samen ontbossing tegen. Van notitieboeken tot aan draagbare whiteboard vellen, voor zakelijk en particulier gebruik; we zijn er voor iedereen.

Onze producten zijn duurzaam verantwoord en worden zoveel mogelijk in Nederland gemaakt met milieuvriendelijke materialen. De productie vindt plaats in Ede in een sociale werkplaats en daar zijn we trots op!

Bambook is een organisatie bestaande uit 10 enthousiaste bambookers. Enerzijds houden we van hard werken en willen we mooie resultaten behalen. Anderzijds is werken bij Bambook gegarandeerd ontzettend veel humor, heerlijke informele werksfeer én de allerbeste secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022