Nu solliciteren

Marketing en communicatie

Functie Marketing/ communicatie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Drunen
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een enthousiaste student en zoek je een stage met de focus op (online) marketing? Kom dan stage lopen bij de dit bedrijf! 

Werkzaamheden

Wat ga je doen? 

Jij gaat onze omgeving vertellen wat de dit bedrijf zo bijzonder maakt. Daarvoor maak je een analyse van de doelgroepen en media en zoek je de juiste middelen uit. Je maakt gebruik van o.a. social media, persberichten, nieuwsbrieven en printmedia. Je krijgt de vrijheid om eigen projecten op te zetten en uit te voeren, zodat je jezelf kan ontwikkelen in de gebieden die voor jou interessant zijn. 

Verder verzamelen we steeds meer klantgegevens en zetten we e-mailcampagnes op met relevante informatie voor de verschillende doelgroepen. Je leert wat er allemaal komt kijken bij het (zelfstandig) opzetten van een marketingcampagne. Het bouwen aan een ‘Vrienden van de bieb’ netwerk is een van onze ideeën waar jij handen en voeten aan kunt geven. 

Daarnaast help je mee onze meetinstrumenten beter te benutten. Denk aan werken met Adobe Analytics en de keuze van een relevant CRM-systeem. Heb je zelf een bepaald (marketing)gebied dat jij interessant vindt? Dan horen we daar graag meer over.

Gewenste profiel

Wat vragen we van jou? 

Wat bieden wij

Dit bieden we jou 

Interesse? Laat het ons weten! 

Stuur ons een mailtje met jouw motivatie, dan nemen we contact met je op. Je kunt je mail richten aan Sergei Versteeg via s.versteeg\@bibliotheekheusden.nl

Bibliotheek Heusden

De Bibliotheek Heusden is een van de vele openbare bibliotheken van Noord-Brabant. Wij bedienen een werkgebied van ca. 45.000 inwoners in de gemeente Heusden. Hier zijn 3 locaties waar een bibliotheekvoorziening wordt geboden (Drunen, Oudheusden, Vlijmen).

U kunt bij ons terecht voor boeken, tijdschrifen en films. Maar ook als het gaat om educatie en recreatie heeft Bibliotheek Heusden veel te bieden. Denk aan cursussen, lezingen en tal van andere inspirerende activiteiten.

Drie vestigingen

Bibliotheek Heusden heeft drie volwaardige bibliotheekvoorzieningen in de kernen Drunen, Heusden en Vlijmen. Maar een belangrijk deel van de organisatie bevindt zich achter de schermen, er wordt service verleend voor voorschoolse activiteiten, samenwerkingsprojecten opzet voor het basisonderwijs en voor culturele educatie.

Doelstelling

Samen leven gaat beter en plezieriger als iedereen meedoet en zich betrokken voelt. De Bibliotheek Heusden ziet het als haar opdracht om mensen te inspireren en te ondersteunen bij het ontwikkelen van kennis, vaardigheden en talenten.

Bibliotheek Heusden is een laagdrempelig en betrouwbaar informatie- en ontmoetingspunt. Samen met de inwoners en partners is de Bibliotheek Heusden dé organisatie om het verschil te maken. Plezier in lezen staat voorop, maar ook het vergroten van (digitale) taalvaardigheden, brede algemene ontwikkeling en mediawijsheid.

Visie

Het bibliotheekwerk in Heusden wordt verricht vanuit een visie op een moderne basisbibliotheek, die in het beleidsplan is uitgeschreven en die ook wordt uitgedragen naar de klanten. Via markt- en gebruikersonderzoeken laat de bibliotheek zich informeren over de vraag naar en de kwaliteit van haar producten en diensten om vervolgens tot een juiste match daartussen te komen. De bibliotheek draagt bij aan zinvolle vrijetijdsbesteding, aan ontspanning, ontmoeting en sociale cohesie. Zij geeft gelegenheid tot raadplegen van media en leent media uit. Daarnaast organiseert zij een aantrekkelijk activiteitenprogramma en voert zij projecten uit gericht op cultuurparticipatie, leesbevordering en mediawijsheid. Iedereen kan gebruik maken van de faciliteiten in de bibliotheek. Voor sommige diensten moet worden betaald. De klanten, de gemeente en andere voor de dienstverlening van de bibliotheek relevante organisaties, worden regelmatig geïnformeerd over en betrokken bij de samenstelling van het aanbod.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022