Nu solliciteren

Toffe stageopdracht richting Recruitment / Arbeidsmarkt (communicatie)

Functie Recruitment / Arbeidsmark stagiair
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Hillegom
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 349
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Zit jij straks in je derde studiejaar? En lijkt het je supertof om samen met een groepje klasgenoten bij dezelfde werkgever een strategische/tactische stage te doen? Dan is dit je kans! Wij zoeken namelijk drie of vier stagiairs voor een onderzoek naar moeilijk vervulbare vacatures.

Jullie opdracht

De arbeidsmarkt is superkrap. Natuurlijk maakt dat gegeven op zich het al superlastig om vacatures vervuld te krijgen. Voor sommige vacatures is het nog lastiger dan voor andere. Bij voorbeeld voor vacatures op het gebied van financiën, juridische zaken, informatisering & automatisering, of ruimtelijke ontwikkeling. Of voor leidinggevende of seniorfuncties. Om dat zelf te ervaren, gaan jullie in de praktijk kandidaten searchen voor verschillende van onze moeilijk te vervullen vacatures. Maar jullie feitelijke opdracht is:

Onderzoeken wat onze moeilijk vervulbare vacatures nu zo moeilijk vervulbaar maakt, los van de krappe arbeidsmarkt.

De opzet van jullie onderzoek is voor jullie allemaal hetzelfde. Bij de uitvoering focussen jullie ieder op een ander vakgebied of op een andere functiegroep. Voor dat vakgebied/die functiegroep leveren jullie elk een rapportage op, waarin jullie de volgende vragen beantwoorden:

We hopen dat we (een deel van) jullie aanbevelingen in de praktijk te kunnen brengen.

Daarnaast kunnen jullie meehelpen bij het organiseren van sessies voor ons HR-team en bij het organiseren van een meet & greet voor mensen, die interesse hebben in een baan bij ons. Ook bij een aantal administratieve taken kunnen we jullie hulp gebruiken en bij het vormen van talentenpools.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Ja! Dit is mijn stageplek

Reageer dan snel via onze sollicitatiepagina! Wil je eerst nog wat meer weten? Bel of app dan met Babette Leermakers, teammanager HR, op m.: 06-34520382 of met Mia Dierx, specialist arbeidsmarkt & arbeidsmarktcommunicatie, op m.: 06-52323902.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Werkorganisatie HLTsamen

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022