Nu solliciteren

Uitdagende Marketing & E-Commerce stage in Amsterdam

Functie Stagiaire Marketing & E-Commerce
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 24 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Salaris opmerking Afhankelijk van opleidingsniveau
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is al meer dan 100 jaar dé toonaangevende juwelier van Nederland. Met onze winkels en webshop zijn wij voor iedereen bereikbaar en inspireren wij onze klanten om bijzondere momenten te vieren met onze schitterende producten. Bij dit bedrijf vind je een ruime collectie trouwringen, sieraden en horloges van de gerenommeerde fashion,- en luxe merken.

Voor ons hoofdkantoor vlakbij Amsterdam Sloterdijk zijn wij op zoek naar een

Stagiaire Marketing & E-Commerce

De afdeling

De afdeling Marketing & E-Commerce is verantwoordelijk voor alle Marketing, Visual Merchandising, Social Media en E-Commerce activiteiten binnen dit bedrijf. Wij zijn op zoek naar een Stagiaire Marketing & E-Commerce om ons team te versterken. \

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar een proactieve, positieve en zelfstandige persoonlijkheid die graag de handen uit de mouwen steekt. Je bent flexibel en commercieel ingesteld. Daarnaast beschik je over de onderstaande eigenschappen/vereisten:

Wat bieden wij

Werken bij dé juwelier van Nederland betekent werken met bekende merken, zoals Ti-Sento, Armani, Guess, Seiko, Buddha to Buddha, Michael Kors, Diamonde, Le Chic, Martinshof, Desiree, Bouchard, Sparkling Jewels, Salvatore  en Isare. Bij dit bedrijf kom je terecht in een dynamische organisatie, waar veel ruimte is je eigen functie vorm te geven. De organisatie is te kenmerken als een jonge en informele afdeling met korte en directe communicatielijnen. Er wordt hard gewerkt maar er is zeker ruimte voor gezelligheid. Wij bieden een leerzame baan in een ambitieuze organisatie.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022