Nu solliciteren

Stagiaire Office Assistant gezocht!

Functie Office Assistant
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Purmerend
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Tikkeltje perfectionistisch, regeltante/neef, secuur, snel, proactief, enthousiast, …schrijf ik jou? Dan pas jij perfect in ons "jonge" en altijd vrolijke team. Dit bedrijf is groeiende en daarom zijn wij op zoek naar de ideale stagiaire office assistant. Lees snel verder voor meer informatie!

Werkzaamheden

Je komt 's morgens binnen en een collega geeft aan dat er straks een externe collega zijn/haar contract komt tekenen, meer hoeft er niet gezegd te worden. Jij zet alvast een goodiebag klaar en zorgt voor een warm ontvangst. Tijdens het vullen van de goodiebag loop je gelijk de voorraad even na (en vult deze aan waar nodig). Een andere collega vraagt of je tijd hebt om een CV uit te werken, spoedje ;) geen probleem, zorg jij voor! Net zoals dat je er eigenlijk altijd voor zorgt dat het sales team optimaal hun werk kan doen. Als office assistant houd je meerdere ballen tegelijk hoog en ben je niet voor 1 gat te vangen. 

Bovenstaande taken vul je natuurlijk geen hele dagen mee, er komt gelukkig nog meer bij kijken in je dagelijkse werkzaamheden als stagiaire office assistant:

Gewenste profiel

De ideale stagiaire office assistant beschikt over of is:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 31-7-2022