Nu solliciteren

Stagiaire ICT Sience and Technology gezocht in Leiden!

Functie Stagiare ICT
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Leiden
Uren per week 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding Zie salaris opmerking
Salaris opmerking Stage vergoeding is er, maar hoeveel dat precies is weet ik niet, dat komt wel goed in onderling overleg.
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De faculteit Sience and Technology zoekt een stagiare voor het nieuwe schooljaar. De afdeling is een redelijke kleine afdeling maar wel 1 waarbij je met veel disciplines te maken krijgt. Niet alleen Windows systemen maar ook linux en apple systemen. ook qua infrastructuur en algemeen beheer kun je hier veel op steken. wij zijn een leuk open team en er kan hier veel zolang het werk maar gedaan is.

Werkzaamheden

Inspoelen van laptops, het plaatsen van laptops voor toetsen en de voorbereiding daarvan. 1e lijns opvang (mede) voor mensen die binnenlopen en een vraag hebben. duplicatie van usb sticks, software onderhoud. plaatsen van computers, storingen verhelpen. enz enz.

Gewenste profiel

Communicatief vaardig, open houding, goed kunnen luisteren. op tijd kunnen zijn. en soms de bereidheid om iets langer te blijven als het nodig is. (komt nauwelijks voor) 5 dagen per week stage.

Wat bieden wij

Gezellig team, de koffie is gratis. :-) en je leert hier veel over hoe om te gaan met mensen die (over het algemeen) niet veel tot weinig van techniek weten. en ook al is ons team klein. je maakt wel deel uit van een grote organisatie waar zaken goed geregeld zijn. dus voor je werk ervaring is het een uitstekende stage.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022