Nu solliciteren

Stage Opleiding & Talentmanagement in Den Haag!

Functie Stage Opleiding & Talentmanagement
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 500
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

De dit bedrijf zoekt een stagiair(e) Opleiding & Talent vanaf september 2022 voor de duur van 6 maanden. Hart voor het liberalisme en geïnteresseerd in politiek? Solliciteer dan nu!

Werkzaamheden

\ De Haya van Somerenstichting is het opleidingsinstituut van de dit bedrijf en biedt een breed scala opleidingen en trainingen aan voor dit bedrijf-leden, politici en bestuurders.

Als stagiair(e) bij Opleiding & Talentmanagement werk je mee aan het reilen en zeilen omtrent de ontwikkeling van talent binnen de dit bedrijf. Daarnaast denk en werk je actief mee aan het verder professionaliseren van het opleidingsbeleid van de grootste politieke partij van Nederland. Je werkt samen met politici, bestuurders en andere professionals die de Haya bijstaan met raad en daad. Tevens bied je ondersteuning bij de organisatie rondom lokale en landelijke (trainings)bijeenkomsten.

Gezien de grootte van ons team, ben je bereid allerlei taken (proactief) op te pakken. Of het gaat om het organiseren van trainingen, het verwerken van cv’s en beoordelingen of het promoten van de Haya, niets is jou te gek. Tevens bieden wij je de mogelijkheid om te participeren in allerlei gave projecten, omdat wij het belangrijk vinden dat ook jij je verder ontwikkelt.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022