DTP/Vormgeving Stagiair(e) gezocht!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
  • Wanneer
    Ingetrokken 17 - 26 weken 32 - 40 uur per week
  • Opleidingsniveaus
    MBO niveau 3 MBO niveau 4
  • Stagesoorten
    Afstudeerstage Meewerkstage
  • Salaris
    Bespreekbaar
Taakomschrijving

Bij dit bedrijf helpen we organisaties graag vooruit met sterke concepten en creaties. Wij zijn van alle markten thuis. Een geheel nieuwe positionering, een krachtige rebranding of een doelgerichte website met online winkel. Aansprekende vormgeving, een passende social media strategie of de realisatie van diverse reclame en drukwerk. We ondersteunen ambitieuze bedrijven bij praktisch alles op het gebied van concept & creatie. En we vinden het allemaal leuk om te doen!

Werkzaamheden

Als stagiair DTP / Vormgeving bij dit bedrijf wordt je betrokken in het complete traject van een opdracht, waarbij je in een relatief korte tijd de kans krijgt om heel veel te leren.

Gewenste profiel

Wij ontvangen graag een enthousiaste, leergierige en doelgerichte stagiair(e). Je durft je mening te geven, maar vindt het ook prettig om feedback te ontvangen. Onze voorkeur heeft iemand met passie voor online media en een sterk gevoel voor design. Als je ervaring met Wordpress hebt, is dit een groot voordeel. Daarnaast worden wij blij van iemand die, op de momenten dat het kan, gezelligheid meebrengt in ons kleine team. Wel zo belangrijk! De programma's Adobe Illustrator, Photoshop en InDesign hebben (bijna) geen geheimen meer voor jou. Kennis van Adobe XD is ook een pré.

Wat bieden wij

Een shiny werkplek, topkwaliteit gereedschap en een prettige informele werksfeer in ons kantoor in het centrum van Sint-Oedenrode. Daar hoort natuurlijk ook een passende stagevergoeding bij. En, niet onbelangrijk; goede koffie en een lekkere gezamenlijke lunch met vers fruit.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Bedrijfsprofiel

  • Marketing, reclame & communicatie
  • Micro (1-9)
  • Sint-Oedenrode, Nederland