Nu solliciteren

Uitdagende eventmanagement stage in Utrecht!

Functie Eventmanager
Opleidingsniveau HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Utrecht
Uren per week 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 300
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een regelaar en krijg jij energie van het organiseren van evenementen? En ben jij vanaf september beschikbaar? Lees dan snel verder!

Werkzaamheden

Bij dit bedrijf kun je aan de slag met het organiseren van evenementen en krijg je daarin veel verantwoordelijkheid.\ \ Als stagiair(e) eventmanagement maak je deel uit van een klein en jong team dat zich bezighoudt met het organiseren van events. Deze events zijn een belangrijk marketingkanaal voor onze klanten en gaan allemaal over ontwikkelingen binnen de IT-branche. Onze bijeenkomsten zijn zeer divers – denk bijvoorbeeld aan beurzen, conferenties en feestelijke borrels. We organiseren zowel fysieke als online events. Bijvoorbeeld over de nieuwste ontwikkelingen in glasvezel of over de laatste trends in cybersecurity. Jouw werkzaamheden bestaan o.a. uit:

En natuurlijk is er ruimte voor jouw eigen creatieve ideeën!\

Wat bieden wij

Een leuke stagevergoeding van €300 per maand. Je krijgt bij ons hoe dan ook de ruimte om verschillende projecten op te pakken en hier verantwoordelijkheid voor te dragen. Bij dit bedrijf bestaan geen standaard dagen en is iedere week anders. We willen je de kans bieden om zelf invulling te geven aan je dagen en ons enthousiast te krijgen door nieuwe ideeën aan te dragen. Wat we vooral belangrijk vinden? Dat jij je bezig kunt houden met werkzaamheden die je écht leuk vindt. Zo lever jij goed werk en behalen we samen het beste resultaat. \ \ Goed werk leveren kan volgens ons alleen in een omgeving waarin iedereen zich gerespecteerd en in staat gesteld voelt om zijn of haar werk te doen, ongeacht uiterlijk, identiteit, achtergrond en handicap. Iedereen krijgt bij ons de kans om zich te specialiseren in een skill of vakgebied naar keuze, waardoor we als team van alle markten thuis zijn.\ Daarnaast hebben we bijna altijd een tweede stagiair(e). Je bent zeer waarschijnlijk niet de enige stagiair(e).

Splend

Wij zijn resulaatgerichte techies, creatieve marketeers en eigenzinnige ondernemers. Ons technisch hart gaat sneller kloppen wanneer we de inhoud in kunnen duiken. Of we nu werken aan een rapport, blog, website, whitepaper, persbericht, onderzoek, event of video, we zorgen voor relevante informatie voor jouw doelgroep.

Wij kennen de Nederlandse tech markt goed en begrijpen de IT achter jouw product en/of dienst. We zoeken continu naar de beste manieren om conversies te verhogen. Onze focus? De best haalbare resultaten voor bijvoorbeeld het aantal downloads, het aantal shares of het aantal inschrijvingen.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022