Nu solliciteren

Aan de slag als social content creator voor dè kinderrechtenorganisatie van Nederland?

Functie Stagiair(e) Social Media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is er voor ieder kind, altijd en overal. Jij ook?

Als ’s werelds grootste kinderrechtenorganisatie bereikt dit bedrijf meer, voor meer kinderen, op meer plekken dan wie ook. Dit is je kans om samen met ons een duurzaam verschil te maken voor kinderen wereldwijd. Voor ieder kind van nu, en de toekomst van ons allemaal. Wij zijn per direct op zoek naar een:  

Social Media Stagiair(e) voor 32 uur per week

Werkzaamheden

Dit ga je doen

Wil jij aan de slag als social content creator voor dè kinderrechtenorganisatie van Nederland? Combineer inhoud met creativiteit! Als stagiair social media beheer jij samen met het team de social media kanalen van dit bedrijf.  

Jouw missie

Bij ons is geen dag hetzelfde. Ga aan de slag met een nieuwsvideo, schrijf een pakkende tekst voor LinkedIn, of ga creatief aan de slag met een nieuwe post voor Instagram. Je maakt content voor social media en analyseert wat de posts voor impact hebben gehad op de verschillende kanalen. Wij kunnen jou alles leren over tekstredactie, het schrijven van een social strategie, het maken van een contentplanning, campagnevoeren en analytics. Door aan te geven wat voor jou interessant is, maken we jouw stage tot een succes!

Gewenste profiel

Wat bieden wij

\ Bij ons krijg je een bijzondere missie als bonus: meewerken aan een betere wereld voor kinderen. Ruim honderd leuke, gedreven collega’s, een prachtig uitzicht op het Haagse Bos en een ongedwongen en professionele werksfeer zijn ook bij deze functie inbegrepen. Bovendien ligt ons kantoor op loopafstand van Den Haag CS.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022