Nu solliciteren

Marketing Stagiair(e) gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Marketing Stagiair(e)
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in gezondheid en duurzaamheid en geloof jij net als ons dat een gezonde levensstijl bijdraagt aan een (langer) energieker leven? Lees dan verder! Wij hebben een leuke en uitdagende stage op onze marketing afdeling.

Als marketing stagiaire draag jij bij aan de groei van onze naamsbekendheid. Met een enthousiast team werken wij dagelijks aan het maken van unieke content en delen van kennis en inspiratie op het gebied van gezondheid, sport, en natuurlijke persoonlijke verzorging. Je ondersteunt het team bij het maken van deze content voor onze verschillende kanalen; social media, email, PR en je helpt bij het organiseren van events. Je bent leergierig, energiek, flexibel, creatief en vind het leuk veel te leren over het vakgebied en onze branche. Daarnaast volg je trends op het gebied van marketing en social media en ontwikkelingen in de markt. Jouw kennis en expertise zal worden gehoord in onze wekelijkse marketing meetings waarbij we elkaar uitdagen onze content steeds een stukje beter & aantrekkelijker te maken. Daarbij zal je onderdeel worden van het de ontwikkeling en lancering van ons brandbook 2.0. Jouw verantwoordelijkheden binnen het marketingteam zijn:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Enthousiast geworden?

Lijkt het jou wel wat om stage te lopen bij de gezondste omnichannel retailer van Nederland? Solliciteer dan met je CV en motivatie via werkenbij@vitaminstore.nl en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Vitaminstore

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022