Nu solliciteren

Stagiair administratie & controlling gezocht bij dit bedrijf in Amsterdam!

Functie Stagiair administratie & controlling
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Dit bedrijf is een innovatieve omni-channel retailer en marktleider in Nederland op het gebied van premium voedingssupplementen en natuurlijke cosmetica. In onze 27 winkels en op onze webshop inspireren en coachen wij mensen om een gezonder leven te leiden, en bij te dragen aan een betere planeet. Dat doen we al sinds 1998 door een ruim, kwalitatief en duurzaam assortiment in combinatie met een persoonlijk advies, van onze deskundige medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door een open mind voor innovatie, de ondernemende spirit en een prettige informele werksfeer.

Voor onze groeiende organisatie zijn wij op zoek naar een: STAGIAIR ADMINISTRATIE & CONTROLLING (4 à 5 dagen per week, voor bij voorkeur 6 maanden)

Werkzaamheden

Als stagiair(e) administratie & controlling draag je bij aan de juiste en tijdige vastlegging van onze financiële positie. We werken met ExactOnline als financieel pakket, aangevuld met Dizzy data voor de autorisatie van inkoop- en kostenfacturen inclusief koppeling aan de juiste grootboekrekeningen.

Je komt te werken in een klein team met korte lijntjes. Het team bestaat uit een zeer ervaren boekhoudster en de manager Finance & Operations. De focus van de boekhoudster ligt op het juist en tijdig voeren van de administraties van alle vennootschappen en de manager richt zich met name op de gedetailleerde rapportages voor het management en de aandeelhouders, begrotingen en verbeterinitiatieven. Met beide personen werk je nauw samen.

Het interessante aan deze positie is dat je een allround ervaring op doet binnen het financiële domein. En dat binnen een ambitieus, groeiend en gezond bedrijf! Hieronder een beknopte opsomming van topics waar je mee aan de slag gaat:

Gewenste profiel

*

Wat bieden wij

Enthousiast geworden?

Ben je enthousiast en ben je er klaar voor om met jouw ervaring en competenties ons te helpen in de verdere groei van de Vitaminstore? Solliciteer dan met je CV en motivatie via werkenbij@vitaminstore.nl en wie weet kom jij binnenkort ons team versterken!

Vitaminstore

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022