Nu solliciteren

Stagiair(e) Copywriting & Storytelling gezocht bij Urban Goddess in Amsterdam!

Functie Stagiair(e) Copywriting & Storytelling
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij een derde of vierdejaars student(e) in de richting van (online) communicatie of een aan copywriting of storytelling gerelateerde studie, op de hoogte van de laatste trends hiervan, met een passie voor mode, yoga & duurzaamheid en zoek jij nog een (afstudeer) stageplek voor een periode van 6 maanden? Dan zoeken wij mogelijk jou!

Dit ga je doen:

Bij deze stage krijg je uitgebreid de kans om je verder te verdiepen in verschillende vormen van copywriting en storytelling en er is alle ruimte om mee te denken en werken met onze organisatie en mee te bouwen aan onze websites. We helpen je, begeleiden je (ook online, op afstand!) en zorgen dat je onderdeel bent van ons diverse team. Stagevergoeding in overleg.

‘s Morgens begin je met een kop koffie en het checken van je mail. Je gaat je buigen over hoe we onze merken het beste kunnen positioneren in de wereld van de startende en gevorderde yogi’s. Je werkt aan blogs en stories voor op onze websites rondom de diverse merken en producten en weet feilloos de vertaling te maken naar lekkere mails voor onze B2C en B2B klanten en partners. Tijdens standups, denken we samen na over bestaande en nieuwe communicatiestrategieën om meer met verschillende vormen van storytelling te doen om de verscheidenheid aan doelgroepen te vinden en aan ons te binden. Jij gaat kijken waar wij deze potentiële doelgroepen kunnen vinden en via welke kanalen wij hen het beste kunnen bereiken. Jij bent verantwoordelijk voor de monitoring van de effectiviteit van onze storytelling: denk aan de leesbaarheid en vindbaarheid van onze websites, de clicks per mailing, de betrokkenheid en eventuele groei in omzet doormiddel van storytelling op onze kanalen. Je helpt ons vertellen hoe leuk we eigenlijk zijn en dat duurzaam ook hip kan zijn.

Tijdens de lunchpauze eten we met het team een broodje aan de lange tafel op kantoor, of als het lekker weer is op een van de steigers aan het water. Na de lunch ga je verder met schrijven en kijk je onder andere naar het optimaliseren van teksten voor SEO. Af en toe komt er een telefoontje binnen en zonder moeite pak jij die op en zorg je dat het bij de juiste persoon terecht komt.

Je werkt in deze functie nauw samen met de stagiair Social Media & Strategy, voor bijvoorbeeld het uitzetten van mailings en online advertising campagnes. Jullie zijn beiden aanwezig bij onze creatieve brainstorm sessies waarin we op zoek gaan naar nieuwe kansen om met storytelling meer klanten aan ons te binden. Aan het einde van de dag, neem je nog even de lopende en aankomende werkzaamheden door met de marketing manager voordat je je laptop dichtklapt en vertrekt.

Gewenste profiel

Dit zijn wij:

Urban Goddesss yogakleding is een biologisch yogakledingmerk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yogalijn en het is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende yogamerken in Europa.

Wij zijn hip, eerlijk en betaalbaar.

Hip omdat we graag voor en na onze yogales ook fashionable over straat willen. Onze yoga kleding is daarom makkelijk te mix en matchen met je casual garderobe. De materialen die we gebruiken zijn zo heerlijk zacht, dat we heel goed begrijpen dat veel van onze kleding ook veel off the mat gedragen wordt, gewoon om lekker in te loungen of als casual wear. Eerlijk, omdat Urban Goddess yoga kleding wordt gemaakt van biologisch katoen en of biologisch katoen met duurzaam bamboe op een veilige en eerlijke manier, met respect voor mens en natuur. Bovendien is Urban Goddess vegan Peta Approved. Als je biologische, vegan en duurzame kleding koopt, heb je niet alleen een fijn product voor jezelf, waar je goed over kunt voelen, maar je draagt ook echt bij aan een betere wereld. Wil je meer weten over hoe wij onze kleding produceren? Kijk dan onder het kopje productie voor meer informatie. En betaalbaar, omdat wij biologische kleding graag zo betaalbaar mogelijk aanbieden zodat zoveel mogelijk mensen voor duurzaam kunnen kiezen. Zo dragen we bij aan het creëren van een grotere groep duurzame en mindfulle consumenten.

‘Buy less, choose well and make it last’

Geïnteresseerd? Neem dan contact op en stuur je bericht en motivatie naar rogier@urban-goddess.com. Een kleine assessment maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Tot gauw! Urban Goddess

Urban Goddess / Yogakledingonline

Urban Goddesss yogakleding is een ecofriendly yogakledingmerk uit Amsterdam. In 2013 lanceerde Urban Goddess haar allereerste yogalijn en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en meest toonaangevende yogamerken van Europa.

Sinds 2019 maakt Yogakledingonline deel uit van ons bedrijf waardoor we ook andere merken aanbieden.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022