Nu solliciteren

HBO marketing & communicatie stage met veel verantwoordelijkheid! - Den Haag

Functie Marketing & communicatie student
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie 's-Gravenhage
Uren per week 24 - 32
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende stage waar je veel verantwoordelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling krijgt? Mooi, want wij zoeken een stagiair communicatie om ons interne team te versterken!

Werkzaamheden

Als stagiair communicatie bekijk jij samen met de marketing manager wekelijks wat er nieuw binnenkomt qua informatie en vacatures om er vervolgens teksten en content voor te maken. Een greep uit jouw taken: 

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Je komt in een dynamische start-up te werken waar geen dag hetzelfde is en waar een leuke onderlinge sfeer hangt. Jij kan als stagiair het verschil maken op het gebied van communicatie en ons bedrijf helpen om verder te groeien. Daarbij krijg je een leuke stagevergoeding- maar belangrijker nog - een leerplek waar je veel ervaring kan opdoen.

Zo werkt dit bedrijf samen met misschien wel het beste SEO bureau in ons land. Zij helpen ons om op Google beter zichtbaar te worden. Natuurlijk ga jij als stagiair mee naar de afspraken met hen. Zo leer je hoe zij dat doen en hoor je uit de eerste hand hoe jij een bijdrage hieraan kan leveren. Kortom, jouw inbreng wordt gewaardeerd.

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022