Nu solliciteren

Receptie medewerker (inchecken/uitchecken) stagiair gezocht in Rotterdam!

Functie Receptie medewerker
Opleidingsniveau MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie ROTTERDAM
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Functieomschrijving:

Als receptie medewerker speel je een belangrijke rol bij het ontvangen en doorverwijzen van bezoekers. Inchecken en uitchecken van gasten. Verwerken en verdelen van binnenkomende en uitgaande post en telefoonoproepen, Afhandelen van vragen en klachten (en zo nodig doorverwijzen naar de juiste collega’s). Plannen en noteren van afspraken en reserveringen. Ordenen en onderhouden van de balie- of receptieomgeving.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

The Art Hotel Rotterdam beschikt over 213 kamer met onvergetelijke uitzicht op de haven en de skyline van Rotterdam.

Het biedt luxe kamers op slechts 10 minuten van het stadscentrum. De kamers bieden een fascinerend uitzicht op de rivier, de Maas en de stad Rotterdam.\ In het stijlvolle restaurant Mio Papa wordt iedere ochtend een continentaal ontbijt aangeboden. 's Avonds kunnen klanten zich tegoed doen aan smakelijke Italiaanse gerechten.

In de gezellige lounge kunnen de klanten ten alle tijden terecht voor een kop koffie, een verfrissend drankje of zij ontspannen voor de openhaard.\ Pal naast het hotel bevindt zich ook het metrostation Maashaven.

ART Hotel Rotterdam

The Art Hotel beschikt over 213 kamer met onvergetelijke uitzicht op de haven en de skyline van Rotterdam.

Het biedt luxe kamers op slechts 10 minuten van het stadscentrum. De kamers bieden een fascinerend uitzicht op de rivier, de Maas en de stad Rotterdam.

In het stijlvolle restaurant Mio Papa wordt iedere ochtend een continentaal ontbijt aangeboden. 's Avonds kunnen klanten zich tegoed doen aan smakelijke Italiaanse gerechten.

In de gezellige lounge kunnen de klanten ten alle tijden terecht voor een kop koffie, een verfrissend drankje of zij ontspannen voor de openhaard.
Pal naast het hotel bevindt zich ook het metrostation Maashaven.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022