Nu solliciteren

Wil jij stagelopen op onze gezellige & jonge marketingafdeling?

Functie Meewerkstage marketing
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Dalfsen
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 350
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Op zoek naar een (online-) marketing stage in de omgeving van Zwolle waarin je veel kan leren? Een stage waarin je vooral hands-on veel gaat leren over alles wat te maken heeft met bijvoorbeeld social media campagnes, content creatie, websiteoptimalisatie en het mede-organiseren van beurzen? Dan is dit bedrijf dé plek voor jou. Meer wetn over dit bedrijf en de stage? Lees vooral verder.

Werken met mooie merken tijdens jouw marketing stage doe je bij dit bedrijf

Wellicht is dit bedrijf jou onbekend, maar onze klanten (Coca-Cola, Heineken en vele anderen) ken je vast wel. Bij dit bedrijf drukken wij verpakkingen. Wij maken zelfklevende etiketten, shrink sleeves en flexibele verpakkingen. Neem maar eens een kijkje op onze website, dan heb je er meteen beeld bij. Welk product je ook tegenkomt in de supermarkt, grote kans dat deze bij dit bedrijf vandaan komt.

Werkzaamheden

Alles over marketing leer je tijdens jouw stage bij dit bedrijf

Met passie verkopen wij etiketten en verpakkingen aan grote en kleine klanten, offline en online. Sinds juni 2019 staat onze etikettenwebshop online, waarmee wij de kleinere klanten bedienen zoals de lokale bierbrouwer of kaasboer. Met een team van zes professionals werken wij dagelijks aan de groei van dit platform. 

De marketingactiviteiten die jij zal gaan uitvoeren helpt ons te groeien. Zowel online als offline. Denk bijvoorbeeld aan het creëren van content voor social media, teksten schrijven voor de website of helpen bij het organiseren van beurzen. Je zal je vooral gaan inzetten voor onze maatwerk afdeling, maar ook voor de webshop. Hiernaast vragen we ook jouw input bij het schrijven van vacatures. Alles wat je wilt weten over marketing en e-commerce, je kan het leren bij dit bedrijf. Wij helpen je graag ontwikkelen. En met jouw input en werkzaamheden help jij ons groeien.

Zo ziet jouw marketingstage eruit

We zijn flexibel met de werkzaamheden, we kijken naar jouw sterke- en ontwikkelpunten. We zorgen voor de juiste begeleiding, je wordt niet meteen in het diepe gegooid maar we verwachten wel dat je zelfstandig kan werken. Allereerst ga je ons ondersteunen met dagelijkse werkzaamheden. Leuke en creatieve ideeën worden altijd gewaardeerd. Naarmate je steeds meer kennis krijgt van de verschillende onderwerpen, krijg je eigen projecten waarvoor jij verantwoordelijk bent. En heb je vragen? Dan staan wij voor je klaar.

Ons doel is om ervoor te zorgen dat jij een leuke stage hebt en dat je ons kan ondersteunen bij onze marketingactiviteiten.

Gewenste profiel

Zo ziet jouw marketingstage eruit Een dikke vette pré is als je affiniteit/interesse hebt met het volgende:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022