Nu solliciteren

COMMUNICATIE & ONTWERP – GRAFISCH VORMGEVING – STAGEPLEK – E-COMMERCE

Functie STAGIAIR GRAFISCHE VORMGEVING
Opleidingsniveau MBO niveau 3, MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Gemert
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 1 - 5 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij jezelf ontwikkelen op het gebied van communicatie & ontwerp grafische voor unieke merken op online platformen als Amazon, …m en eigen webshops? Wil jij je daarnaast optimaal ontwikkelen binnen een dynamische, vernieuwende en informele organisatie?

Wij zijn dit bedrijf, een gezellig en vooruitstrevend E-commerce bedrijf en hebben nog een mooie stageplek beschikbaar. Lees verder!

OVER dit bedrijf

Wat gestart is als een project op de zolderkamer is uitgegroeid naar een volwaardig jong bedrijf met de potentie en het streven om de E-commerce in de Benelux te domineren. RX staat voor het uiterste. En daar gaan we dan ook voor!

We zijn een jong en innovatief team vol met passie voor het ontwikkelen van unieke merken en producten. Samen streven we ernaar om de perfecte productervaring voor onze klanten te maken. Dit doen we door de krachten van onze teamleden te bundelen. Ons team bestaat uit gemotiveerde mensen die geïnspireerd zijn om met elkaar te werken aan onze missie. We houden van creativiteit, staan open voor nieuwe uitdagingen, hebben respect voor elkaar en denken in mogelijkheden en oplossingen. We zijn vaak hard aan het werk maar een goede portie gezelligheid mag ook niet ontbreken.

ONZE MISSIE

Het creëren van unieke merkproducten van hoge kwaliteit met als doel mensen een oplossing te bieden. Daarbij bezorgen we een unieke online & offline ervaring. In alles wat we doen staat de klant centraal. 

7 UNIEKE MERKEN

Van barbecueën tot gewichtheffen, van een feestje tot het geven van een ketting aan je geliefde. Met elk van onze merken hebben we wel affiniteit. Bij elk merk hebben we een unieke merkidentiteit gecreëerd die aansluit op de juiste doelgroep. We zoeken naar creatieve manieren om ons te onderscheiden van anderen. Hierdoor zijn we binnen enkele jaren al meerdere marksegmenten aan het domineren op …m. Wellicht ben je al bekend met een van onze merken?

Locatie

Wij zijn goed te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf de bushalte halte Pastoor Poelplein in Gemert zitten we op 5 minuten fietsafstand. Tevens zijn er genoeg parkeermogelijkheden rondo mons kantoor.

Werkzaamheden

JOUW NIEUWE UITDAGING

In deze nieuwe uitdaging kom je in een creatief en energiek team te werken. Door veel afwisseling in je taken zijn je stageweken erg divers. Je werkt zowel zelfstandig, als samen met ons creatieve team achter de ontwerpen, om zo tot fantastische eindresultaten te komen en veel te kunnen leren.

Als bedrijf dat in enkele jaren enorme groei heeft doorgemaakt, staat ontwikkeling hoog in het vaandel. We vinden het dan ook belangrijk dat jij jezelf kunt ontwikkelen en we bieden je de ruimte en benodigde vrijheid om te groeien en genoeg te kunnen leren.

Kortom een functie met leuke uitdagingen, veel leermogelijkheden en creativiteit binnen jouw vakgebied.

Een greep uit jouw toekomstige werkzaamheden:

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022