Nu solliciteren

(Afstudeer)stage HBO-ICT Software/Back-end developer

Functie Software/Back-end developer
Opleidingsniveau HBO-Bachelor
Locatie Havelte
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 5 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij de gefocuste back-end developer die wij zoeken? We bieden een stageplek aan voor iemand die leergierig is, out of the box denkt en voor strakke code leeft.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wie zijn wij?  

Met ons charmante kantoor tussen de graslanden passen we niet per se in de standaardmal van marketing- en ontwerpbureaus. Scheelt dat we ook niet houden van denken in kaders!  

Wél van werken in kaders overigens, want alles gestructureerd houden zorgt ervoor dat we aan het eind van de dag nog lekker kunnen slapen. Elke dag is namelijk druk en gevuld met uitdagingen, deadlines en eindeloos coderen voor een gevarieerd portfolio aan klanten in binnen- en buitenland. Denk aan namen als Vitakruid en Slimpie! Wij goochelen met marketinguitdagingen en toveren creatieve concepten uit de hoge hoed, geven uitvoering aan álle uitingen ervan en begeleiden onze opdrachtgevers graag naar nieuwe kansen in de markt.  

Je vraagt jezelf nu misschien af, kom ik straks bij Weide aan mijn eerste burn-out? Zeker niet! We mogen dan wel van high performance houden, maar er is genoeg ruimte voor onderbroekenlol, voetbalpauzes en teamuitjes. En goede koffie (of thee, whatever floats your boat).

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022