Nu solliciteren

Dynamische meewerkstage Mediavormgeving MBO

Functie Mediavormgever
Opleidingsniveau MBO niveau 1, MBO niveau 2, MBO niveau 3, MBO niveau 4
Locatie Uden
Uren per week 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 12 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

STAGIAIRE MEDIAVORMGEVING GEZOCHT.

Vuurwerk prikkelt je zintuigen, creëert feestelijke momenten en het verbindt ons met elkaar. Het brengt sfeer, het is iets speciaals! Wil jij deel uitmaken van het team dat deze momenten creëert? Zoek dan niet verder en meld je gelijk aan bij ons!

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vakgebied zijn wij dé partij op het gebied van vuurwerk. Sinds 1990 zijn we actief op de Nederlandse en Europese markt en zijn we marktleider op het gebied van spectaculair siervuurwerk en kindervuurwerk. Hoewel er de laatste jaren onrust is ontstaan over het voortbestaan van siervuurwerk in Nederland, zijn wij niet bang voor de toekomst. Sterker nog, wij zijn helemaal ingespeeld op de toekomst en een onverhoopt algemeen vuurwerkverbod in Nederland. Sinds enkele jaren zijn wij namelijk zeer actief op het gebied van export en bedienen we inmiddels vele buitenlandse relaties d.m.v. ons vuurwerk, maar ondersteunen we vuurwerkbedrijven in het buitenland ook op het gebied van webshopbeheer en - management. Daarnaast ondersteunen we in vuurwerkshows en hebben wij het assortiment categorie 1, kindervuurwerk uitgebreid. Categorie 1 vuurwerk valt buiten het vuurwerkverbod en mag het hele jaar door worden verkocht.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Je hoeft van ons niet perse kwalificaties te hebben. Het enige wat wij van jou vragen is 100% inzet en energie en zin om in een super interessant bedrijf mee te werken als één van het team!

Wat bieden wij

Heel veel vrijheid, heel veel eigen inbreng en een drukke, maar dynamische en gezellige werksfeer!

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022