Nu solliciteren

Stage Bedrijfseconomie /MER beschikbaar bij dit bedrijf in Houten!

Functie Stagiair Bedrijfseconomie /MER
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Houten
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 399
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over de organisatie

Dit bedrijf (Houten, 400+ medewerkers) is onderdeel van familieconcern ADG, een top-10 onderneming bekend van onder meer Asito, Timing en TSN Thuiszorg.

Dit bedrijf is een innovatieve dienstverlener in de uitvaartbranche. Wij richten ons op zowel bedrijven, instanties als op individuen die te maken krijgen met bijzondere zorg, hulp of interventie. Met negen werkmaatschappijen (onder andere meldkamerdiensten, rouwtransport en opleidingen) willen wij in kunnen spelen op elke behoefte binnen de branche of aanverwante branches. Er wordt niet alleen nauw samengewerkt binnen de bestaande werkmaatschappijen, maar ook met overheidsinstanties, politie, ziekenhuizen, ambassades, verzekeraars en vele andere bedrijven en instanties binnen en buiten de uitvaartbranche. Het doel van dit bedrijf is iedere dienst die wij aanbieden op een respectvolle en professionele manier uit te voeren.

Het (moderne) hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Houten, waarvandaan vele andere vestigingen van de werkmaatschappijen worden ondersteunt. Samen met moederbedrijf ADG kent dit bedrijf een sterke groeiambitie (buy & build). Na een periode van enkele overnames verleggen we de focus nu naar de ontwikkeling en uitbouw van de diensten en de landelijke dekking hiervan

Werkzaamheden

Voor ons Project Management Office (PMO) zijn wij op zoek naar een proactieve stagiaire die op het gebied van bedrijfseconomisch management ons gaat assisteren bij een aantal deep/strategic research projecten. De focus hierbij ligt op marktonderzoek en business development kansen. Denk hierbij aan onderzoeken die specifiek gericht zijn op één van onze werkmaatschappijen, waarbij wij op dit moment een pilot of prospect idee hebben dat wij graag dieper uitgewerkt willen zien.

Marktonderzoek, kansen, bedreigingen en strategische keuzes behoren zeker tot de kernonderdelen van deze (afstudeer of meewerk?)stage. Daarnaast betrekken de collega Projectmanagers je graag bij lopende projecten, ben je eager enough? Dan kun je gedurende je stage veel ervaring opdoen.

Uiteraard word je hierin begeleid door een stagebegeleider. Ook de deur van de andere collega’s staat altijd voor je open!

Werktijden

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag (tijden vul je zelf in). Het aantal dagen dat jij stage loopt is in overleg. Uiteraard is het mogelijk om vanuit huis te werken, maar we vinden het gezellig als je ook af en toe ook in Houten te vinden bent.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ZDG

ZDG (Houten, 400+ medewerkers) is onderdeel van familieconcern ADG, een top-10 onderneming bekend van onder meer Asito, Timing en TSN Thuiszorg.

ZDG is een innovatieve dienstverlener in de uitvaartbranche. Wij richten ons op zowel bedrijven, instanties als op individuen die te maken krijgen met bijzondere zorg, hulp of interventie. Met negen werkmaatschappijen (onder andere meldkamerdiensten, rouwtransport en opleidingen) willen wij in kunnen spelen op elke behoefte binnen de branche of aanverwante branches. Er wordt niet alleen nauw samengewerkt binnen de bestaande werkmaatschappijen, maar ook met overheidsinstanties, politie, ziekenhuizen, ambassades, verzekeraars en vele andere bedrijven en instanties binnen en buiten de uitvaartbranche. Het doel van ZDG is iedere dienst die wij aanbieden op een respectvolle en professionele manier uit te voeren.

Het (moderne) hoofdkantoor van ZDG is gevestigd in Houten, waarvandaan vele andere vestigingen van de werkmaatschappijen worden ondersteunt. Samen met moederbedrijf ADG kent ZDG een sterke groeiambitie (buy & build). Na een periode van enkele overnames verleggen we de focus nu naar de ontwikkeling en uitbouw van de diensten en de landelijke dekking hiervan

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022