Nu solliciteren

Stage HBO HRM beschikbaar bij dit bedrijf in Houten!

Functie Stagiair HRM
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Houten
Uren per week 16 - 32
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 4 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding € 400
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Over de organisatie

Dit bedrijf (Houten, 400+ medewerkers) is onderdeel van familieconcern ADG, een top-10 onderneming bekend van onder meer Asito, Timing en TSN Thuiszorg.

Dit bedrijf is een innovatieve dienstverlener in de uitvaartbranche. Wij richten ons op zowel bedrijven, instanties als op individuen die te maken krijgen met bijzondere zorg, hulp of interventie. Met negen werkmaatschappijen (onder andere meldkamerdiensten, rouwtransport en opleidingen) willen wij in kunnen spelen op elke behoefte binnen de branche of aanverwante branches. Er wordt niet alleen nauw samengewerkt binnen de bestaande werkmaatschappijen, maar ook met overheidsinstanties, politie, ziekenhuizen, ambassades, verzekeraars en vele andere bedrijven en instanties binnen en buiten de uitvaartbranche. Het doel van dit bedrijf is iedere dienst die wij aanbieden op een respectvolle en professionele manier uit te voeren.

Het (moderne) hoofdkantoor van dit bedrijf is gevestigd in Houten, waarvandaan vele andere vestigingen van de werkmaatschappijen worden ondersteunt. Samen met moederbedrijf ADG kent dit bedrijf een sterke groeiambitie (buy & build). Na een periode van enkele overnames verleggen we de focus nu naar de ontwikkeling en uitbouw van de diensten en de landelijke dekking hiervan

Functie

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gedreven stagiair(e) die zich graag wil ontwikkelen tot een echte HR-professional. Onder begeleiding van een kundige en betrokken stagebegeleider zal je diverse werkzaamheden verrichten voor de afdeling. Hieronder vallen taken als het beheer van de HR-mailbox, meewerken aan uitdagende HR projecten op basis van jouw interesse, verschillende werkzaamheden op het gebied van in- door- en uitstroom, vragen beantwoorden van medewerkers en leidinggevende, opstellen van vacatures, CV's beoordelen, kennismakingsgesprekken plannen, contact met kandidaten onderhouden, etc.

Specifieke werkzaamheden kunnen worden afgestemd met eisen vanuit de opleiding. Tijdens je stage ontvang je een telefoon en laptop zodat je ook de mogelijkheid hebt om vanuit huis te werken.

Werktijden

De werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag. Het aantal dagen dat jij stage loopt is in overleg. Uiteraard is het mogelijk om vanuit huis te werken, maar we vinden het gezellig als je ook af en toe ook in Houten te vinden bent.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

ZDG

ZDG (Houten, 400+ medewerkers) is onderdeel van familieconcern ADG, een top-10 onderneming bekend van onder meer Asito, Timing en TSN Thuiszorg.

ZDG is een innovatieve dienstverlener in de uitvaartbranche. Wij richten ons op zowel bedrijven, instanties als op individuen die te maken krijgen met bijzondere zorg, hulp of interventie. Met negen werkmaatschappijen (onder andere meldkamerdiensten, rouwtransport en opleidingen) willen wij in kunnen spelen op elke behoefte binnen de branche of aanverwante branches. Er wordt niet alleen nauw samengewerkt binnen de bestaande werkmaatschappijen, maar ook met overheidsinstanties, politie, ziekenhuizen, ambassades, verzekeraars en vele andere bedrijven en instanties binnen en buiten de uitvaartbranche. Het doel van ZDG is iedere dienst die wij aanbieden op een respectvolle en professionele manier uit te voeren.

Het (moderne) hoofdkantoor van ZDG is gevestigd in Houten, waarvandaan vele andere vestigingen van de werkmaatschappijen worden ondersteunt. Samen met moederbedrijf ADG kent ZDG een sterke groeiambitie (buy & build). Na een periode van enkele overnames verleggen we de focus nu naar de ontwikkeling en uitbouw van de diensten en de landelijke dekking hiervan

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022