Nu solliciteren

Finance & Control stagiair(e)s gezocht! €375,- stagevergoeding

Functie Stagiair(e) Finance & Control
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Den Haag
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 375
Salaris opmerking Op basis van 5 werkdagen
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij superhandig met cijfers en resultaatgericht? Kom dan stagelopen bij Dit bedrijf! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en financieel sterke stagiair(e) die ons betrokken en ambitieuze team wil versterken. Wij bieden je een dynamische stageplaats waar je kennis kan maken met de verschillende facetten in de franchisebranche!

Kom je ook stagelopen bij dit bedrijf?

Wij zijn dit bedrijf. Hét franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Dit bedrijf combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Anne\&Max, Doppio Espresso, eazie, Ekmekci en Fat Phill's. Kijk op ons franchiseplatform … voor al onze opdrachtgevers.

Ons team bestaat uit allrounders en specialisten die jou kunnen ondersteunen met de diverse financiële activiteiten. Daarnaast is het mogelijk om in overleg met jouw begeleider jezelf bezig te houden met de facetten binnen de organisatie die jou interesseren.

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Vanaf Zomerperiode Juni/Juli 2022 (geen officiële stageperiode) Augustus/September 2022 (overwegend 20-24 weken). De beschikbaarheid is vanaf vier dagen per week. Ben of ken jij de stagiair(e) die ons komt versterken? Dan hopen we snel van jou te horen! Mail ons jouw cv en korte motivatie naar info@franchisefactory.nl. Liever bellen? Dat mag naar 070-3453430.

Franchisefactory

Wij zijn een franchiseadviesbureau dat onze klanten helpt bij het ontwikkelen, realiseren, uitbouwen, onderhouden en verbeteren van hun franchiseformule! Dit doen wij door middel van financieel, organisatorisch en juridisch advies en werving & selectie. Franchisefactory combineert franchisekennis en -ervaring met een praktische en effectieve werkwijze. Zo staan wij altijd open voor nieuwe ideeën en zetten ons altijd in om de ‘nog betere oplossing’ te vinden. Wij werken onder andere voor de volgende opdrachtgevers: Bagels & Beans, eazie, Thrill Grill, DA en SPAR.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022