Nu solliciteren

Social media/ multi media Topper gezocht voor dit bedrijf in Alkmaar

Functie Social media
Opleidingsniveau MBO niveau 4, HBO Associate Degree, HBO-Bachelor
Locatie Alkmaar
Uren per week 32 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 3 - 6 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Voor een gaaf merk voor honden in Alkmaar zijn wij op zoek naar een Social Media Medewerker/stagiar! Jij gaat aan de slag met Instagram, TikTok en Pinterest, en gaat proberen deze kanalen te laten groeien. Ben jij op zoek naar een stage met verantwoordelijkheid?

Werkzaamheden

Aan de slag als Social Media Stagiar.

Sluit jij de dag af en begin jij de dam met de social media en weet jij hier alles vanaf? Dan zoeken wij jou!

Als Social Media stagiair ben je verantwoordelijk voor – jawel – de social media kanalen van ons leuke bedrijf. Je komt terecht in een klein team dat bezig is de wereld te veroveren, en daar hebben we jou bij nodig! Je bedenkt, maakt (samen met de vormgever) en plaatst content op Facebook, Instagram, Pinterest, TikTok en YouTube. Je helpt met het opzetten van campagnes en het bedenken van leuke inhakers. Jij bent creatief met beeld en tekst, bent gevoelig voor dagelijkse verandering en trends en weet daar direct op in te spelen. Verder houd je je bezig met:

Kortom, een functie waarin je de socials laat groeien, de communicatie naar volgers duidelijk houdt en de socials onderhoudt met unieke content.

Gewenste profiel

Wij zijn op zoek naar jou wanneer jij…

Dog with a Mission

Jouw hond is toch ook de mooiste, liefste en meest bijzondere hond van de wereld? Je geeft hem al je liefde en aandacht, het beste voer, lange wandelingen en natuurlijk een mooie halsband en riem. Dog with a Mission vindt dat alle honden het beste verdienen en maakt unieke hondenriemen en halsbanden. Stuk voor stuk even kleurrijk, eigenzinnig en origineel, net als jouw hond.

TWO WOMEN, ONE MISSION
Dit zijn wij: Kim Koopman en Eugenie Verbiest. Twee hardwerkende vriendinnen, moeders en ondernemers met een liefde voor honden, die van een creatief idee een bedrijf maakten: Dog with a Mission. We maken bijzondere hondenriemen, halsbanden en andere accessoires, helemaal naar eigen ontwerp, met een unieke look & feel. Onze talenten vullen elkaar perfect aan, alle twee doen we waar we goed in zijn. Van het ontwerpen tot het klantencontact, van fotografie tot het vinden van de juiste mensen die onze producten kunnen maken, ieder van ons draagt haar steentje bij aan Dog with a Mission.

THE WORLD IS OUR INSPIRATION
Reizen is (deels) ons werk én onze passie: zo komen we op prachtige en inspirerende plekken. We vinden de applicaties voor de hondenriemen en halsbanden in ateliers, op markten en bij ambachtslieden thuis. We speuren de hele wereld af naar de mooiste combinaties. Al onze producten worden met de hand gemaakt, de boho-hippiestijl is kleurrijk, origineel en vrolijk. Geen halsband, hondenriem of accessoire is daardoor hetzelfde, Dog with a Mission maakt elke hond uniek!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022