Nu solliciteren

Stagiaire online marketing gezocht in Amsterdam!

Functie Online Marketeer - Email Journey Creator
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Amsterdam
Uren per week 20 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 2 - 9 maanden
Stagesoorten Meewerkstage
Stagevergoeding In overleg
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wie ben Ik?

Hallo ik ben Tim. Ik ben een ademinstructeur en een Wim Hof Method instructeur. Ik heb een YouTube kanaal wat heel snel groeit. Op dit moment ben ik bezig met een jaar programma om adem instructeurs op te leiden. Ik krijg al veel e-mails via mij YouTube kanaal. De volgende stap is een email Journey creëren.

Ik kan verschillende soorten mensen gebruiken in mijn team. Een beetje aan jou waar je interesse ligt. Is het UX design en customer journey creation? Is het design van boeken, fotomateriaal? Website designen en maken? Vind je social media interessant? Of het maken en editten van videos? Neem een kijkje en stuur me een berichtje als je meer wilt weten.

Jouw Stage

Tijdens jouw stage ga je aan de slag met het creëren van een email Journey. Daarnaast biedt je ondersteuning bij het maken van video's en filmpjes voor de online courses. Ook ga je je bezig houden met het boosten van mijn sociale media kanalen en je geleerde school skills in de praktijk brengen.

Wil jij jezelf met deze stage op de digital marketing kaart te zetten?

Solliciteer dan direct via onderstaande knop voor een vrijblijvend gesprek!

Werkzaamheden

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Stuur me een mailtje op info@timvandervliet.com of een WhatsApp op 06-26736170

ZFA

Mijn naam is Tim. Ik geef adem training de Wim Hof Methode en organiseer retreats. Mijn doel is om mensen te helpen lichamelijk en geestelijk sterker, gezonder en krachtiger te worden. Ik ben internationaal actief en reis de hele wereld rond. Mijn focus is behalve trainingen geven aan corporates, groepen en retreats, nu ook online een business op te bouwen. Mijn Youtube kanaal is aan het groeien. Gaat goed, en het wordt amazing met jouw hulp!

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022