Nu solliciteren

Projectmanagement stagiair gezocht!

Functie Projectmedewerker
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, HBO-Master
Locatie Geldrop
Uren per week 32 - 36
Beschikbaarheid Vervuld
Stageduur 4 - 12 maanden
Stagesoorten Afstudeerstage, Meewerkstage
Stagevergoeding € 405
Salaris opmerking bij 36 uur per week
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Ben jij geïnteresseerd in gezonde voeding en leefstijl? Draag een steentje bij aan de gezondheid van de patiënten, bezoekers en medewerkers van het Anna Ziekenhuis! Je gaat je tijdens je stage bezig houden met gezonde voeding op projectmatige manier en zo in kleine stapjes bouwen tot een grote leefstijlverandering. Daarnaast krijg je de ruimte en vrijheid om zelf extra projecten op te pakken. Dit allemaal in een aangename, behulpzame werkomgeving die jou helpt om je optimaal te ontwikkelen uiteraard!

Werkzaamheden

In Nederland is het Nationaal Preventie Akkoord opgesteld, waarin de Schijf van Vijf en een gezonde leefstijl belangrijk worden gemaakt. Het Anna ziekenhuis maakt dit ook belangrijk. Zo zijn we aangesloten bij Goede Zorg Proef Je, een organisatie voor gezonde voeding in zorginstellingen. Tevens maken we Leefstijl en Preventie belangrijk in ons strategisch kader. We streven ernaar om patiënten, bezoekers en medewerkers van een gezonder voedingsaanbod te voorzien. De komende jaren zal er vorm worden gegeven aan de visie omtrent gezonde voeding, in samenwerking met onze twee leveranciers: Huuskes voor patiëntenvoeding en Van Hoeckel voor de bezoekers/medewerkers. Daarnaast houden we rekening met duurzaamheid, in het specifiek het verminderen van swill waste.

Het traject is opgesplitst in twee trajecten. Enerzijds patiëntenvoeding met Huuskes en anderzijds het bezoekers- en personeelsrestaurant ‘de Ontmoeting’ met Van Hoeckel. We werken samen met SiR Goodwill, een extern hospitality consultancy bureau met een eigen wetenschappelijk onderbouwde methode (…) is aangesloten bij het traject.

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022