Nu solliciteren

Stage - recruitment & sales stagiair gezocht in Breda!

Functie Stage - recruitment & sales
Opleidingsniveau HBO Associate Degree, HBO-Bachelor, WO-Bachelor, WO-Master
Locatie Breda
Uren per week 4 - 40
Beschikbaarheid Beschikbaar per Augustus/September 2022
Stageduur 1 - 6 maanden
Stagesoorten Meewerkstage, Afstudeerstage
Stagevergoeding € 200
Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.

Taakomschrijving

Wil jij: 

Werkzaamheden

Tijdens jouw stage periode ga jij aan slag bij de nieuwste vestiging van AXS, namelijk dit bedrijf Brabant. We zijn op zoek naar een stagiair die voor zijn of haar HBO opleiding een commerciële stage zoekt. Bij dit bedrijf Brabant maken de mensen het verschil. Als gezicht van ons bedrijf ben je een betrokken, enthousiaste en deskundige gesprekspartner voor onze opdrachtgevers en medewerkers. Tijdens deze stage voer jij, naast het maken van jouw opdracht, onder andere de volgende werkzaamheden uit:

Gewenste profiel

Wat bieden wij

Dit bedrijf Brabant biedt jou als stagiair de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar een pro actieve, enthousiaste student die het maximale uit een stage wil halen! Naast het maken van je schoolopdracht zal je ook de kans krijgen om alvast de kneepjes van het vak te leren door actief mee te werken. Tevens krijg jij de mogelijkheid om na jouw stage duaal of vast te blijven werken binnen het bedrijf!

Reageren? 

Heb jij interesse? Reageer dan snel door je CV in Word te mailen naar evalynn.van.gool@axslogistiek.nl. Of reageer via onderstaande knoppen!

AXS Logistiek

AXS Logistiek is sinds 1998 gespecialiseerd in de bemiddeling van logistiek kantoorpersoneel op MBO en HBO niveau. Voor startersfuncties, maar ook voor bijvoorbeeld een 2e, 3e of 4e stap. Wij werken nauw samen met diverse opleidingsinstituten. Dus naast vaste banen bemiddelen wij ook in bijbanen en stages.

AXS Logistiek begrijpt dat het hebben van een baan die bij je past een zeer belangrijke factor is om gelukkig en succesvol te zijn.

Door onze persoonlijke en betrokken werkwijze verbinden wij logistiek talent met de uitdaging die bij hen past.

Bekijk ons bedrijfsprofiel

Wil je graag meer zien? Log in of schrijf je in.
Deze vacature is geldig tot 30-9-2022